Aşa da ! Petrolul Ploieşti, victorie la scor de neprezentare. Petrolul Ploiesti-Concordia Chiajna 3-0


 

Sâmbăta, la ora de matinal,în prezenţa a peste 2000 spectatori, Petrolul Ploieşti a învins” acasă” Concordia Chiajna, la un scor de neprezentare.

În prima repriză,” amfitrionii” au dominat, însă nu au reuşit să deschidă scorul, deşi au avut ocazii de gol.

În minutul 8, Saim Tudor a şutat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, însă Costache a respins în lateral o minge care se ducea în vinclul porţii.

În minutul 16, Gavrilă a şutat pe jos de la 18 metri portarul ilfovenilor a prins fără probleme.

În minutul 40,” oaspeţii” au dat emoţii întregului stadion, Lucian Ion a şutat de la 25 de metri central, iar Avram a avut un plonjon uluitor şi a scos de sub transversală.

Lupii galbeni puteau intra cu avantaj la pauză, Manolache a reluat cu capul din 8 metri, după un corner executat de pe dreapta, însă mingea a trecut razant pe lângă poartă.

Repriza lupilor şi a lui Arnăut.

În mitanul secund, ploieştenii au marcat de trei ori, cu o dublă a lui Sergiu Arnăutu .

Primul gol al ploieştenilor a fost marcat în minutul 60, Sergiu Arnautu a pătruns în careu, Younes Hamza i-a păsat perfect, iar golgeterul lupilor a marcat cu ultimul efort.

În minutul 66,” amfitrionii” au majorat diferenţa pe tabela de marcaj, junele Valentin Ţicu i-a driblat pe Neagu şi Paliu şi a centrat la din marginea careului, iar Bogdan Gavrilă a marcat din 6 metri, din plonjon.

Dubla Sergiu Arnautu.

Scorul final a fost stabilit de golgeterul lupilor, în minutul 90, dintr-o bâlbă a apărării ilfovenilor, Albu a respins în Paliu, apoi Arnautu a marcat lejer din careul mic.

FC Petrolul: Avram (cpt) – Bărboianu, Olaru, Manolache, Ţicu – Meza Colli, Cioinac – Deac (46 Arnăutu), Gavrilă, Saim Tudor (69 Mihăescu) – Gnabaoyou (46 Younes). Antrenor: Flavius Stoican.

Concordia: Al. Costache – Paliu, Albu, Dobroslavlevici (cpt), Fota (44 Olteanu) – Hamzaoui (52 Tîrcoveanu), L. Ion, Ciucureanu – C. Neagu, Batin (68 Ivanovici), Bari. Antrenor: Erik Lincar.

Au arbitrat: Szabolcs Kovacs (Cărei) – Adrian Vornicu (Iaşi) şi Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmboviţa).

Arbitru de rezervă: Constantin Alin Olaru (Rm. Vâlcea).

Observatori: Gheorghe Mihalache (Buzău) şi Emil Tudor (Târgovişte).

Petrolul Ploieşti a obţinut cea de 6 a victorie, în actuala stagiune a Ligii a 2 a, (a doua victorie” acasă”), momentan fiind pe locul 6 în clasamentul la zi, un clasament dat peste cap de meciurile amânate în cea de a 2 a liga a ţării.

Meciul cu Turris-Oltul Tr. Măgurele este amânat.

Pe 24 octombrie, Petrolul Ploieşti urma să joace în deplasare cu revelaţia Turris-Oltul Tr. Măgurele, însă meciul este amânat pentru ziua de 20 noiembrie, cu menţiunea ca aceasta amânare a fost solicitată de Petrolul Ploieşti, deoarece juniorii Mario Bratu şi Ianis Stoica sunt convocaţi la lotul naţional „Under 18” care va juca două jocuri amicale cu naţională similară a Slovaciei.

Următorul meci la Cluj, în Cupa României.

Petrolul Ploieşti va juca, următorul meci oficial, cu SănătateaCluj pe data de 30 octombrie, pe” Cluj Arena” de la ora 17.00, meciul face parte din optimile de finală ale Cupei României, ediţia 2019-2020.

Foto: Răzvan Păsărica/SportPictures.ro