Spectacol în tribune, spectacol şi pe gazon!”.Maine se joaca Primvs Derby,Rapid-Petrolul.Video de la conferinţa de presa

Cu şase puncte adunate în ultimele două partide, petroliştii aşteaptă cu un moral bun meciul toamnei, derbiul de mâine cu Rapid Bucureşti. Partida se va desfăşura pe stadionul din „Regie”, de la ora 16.00, iar interesul în jurul duelului considerat drept „Primvs Derby” este unul uriaş.

Cu gânduri declarate pentru revenirea în primul eşalon, Petrolul şi Rapid au, mâine, primul duel direct din acest sezon, unul aşteptat cu mare interes de către întreaga suflare fotbalistică. Meciul se va juca pe stadionul din „Regie”, organizatorii au anunţat faptul că toate cele 10.000 de bilete vor fi epuizate, iar protagoniştii din teren speră să se ridice la nivelul spectacolului ce se anunţă a fi în tribune.

Este o partidă foarte importantă pentru noi, pentru toţi cei care iubesc această echipă, pentru suporterii noştri, pentru întreg Ploieştiul! Vrem neapărat să câştigăm această partidă, pentru că nu doar cele trei puncte puse în joc sunt importante, ci şi bucuria oamenilor care iubesc această echipă! Vom încerca să ne ridicăm la nivelul spectacolului din tribună, iar, la final, cel mai bun să câştige!”,a mărturisit Flavius Stoican.

Este un meci special, în care eu cred că vom avea capacitatea de a ne exprima la 100% din potenţialul nostru. Suntem în regulă din punct de vedere fizic, mental şi ceea ce le spun eu jucătorilor mei este că trebuie să joace la adevărata lor valoare, fără emoţii, fără nimic altceva! Nu cred că am nevoie să-i motivez suplimentar, ci mai degrabă să fiu atent ca, din dorinţa lor de a face prea mult, să nu apară excese de zel. Trebuie să fim echilibraţi, şi, cred eu, echipa care va fi mai aşezată, care va şti să treacă peste momentele dificile, va avea, la final, câştig de cauză”, a adăugat Stoican. Rapidul este o formaţie bună, cu un antrenor care le cere jucătorilor să joace fotbal, nu să se apere supraaglomerat. Ei au stat în ultimele două etape, poate fi privit ca un avantaj acesta, că pot fi mai odihniţi, dar, pentru noi, principalul dezavantaj este acela că nu ne putem baza pe trei jucători foarte accidentaţi, Marinescu, Walace şi Sîrghi, care sunt, în continuare, indisponibili. Însă, avem jucători care îi pot înlocui”, a mai spus Flavius Stoican.

Duelul de mâine a fost prefaţat şi de către Ionuţ Cioinac, jucătorul „galben-albaştrilor” având aceleaşi aşteptări ca şi antrenorul său. Se vor întâlni două echipe de tradiţie, sunt convins că o să fie spectacol în tribune şi sper să fie şi la nivelul gazonului. Îmi plac meciurile cu atmosferă, cu presiune, sper să avem o evoluţie bună şi să ne bucurăm la final. Dacă intrăm pe teren concentraţi din primul minut, determinaţi, cu atitudine bună, putem să reuşim!”, a spus Cioinac.

Peste 1000 de petrolişti în „Regie”

Suporterii petrolişti s-au mobilizat exemplar pentru această partidă, iar mâine, în „Regie”, este de aşteptat să fie peste 1000 de fani ai „galben-albaştrilor”. Conform anunţurilor postate pe reţelele de socializare de către reprezentanţii galeriei, deplasarea se va face cu trenul, iar toţi cei care şi-au achiziţionat pachetele conţinând biletul de meci şi cel de transport sunt rugaţi să aibă asupra lor un act de identitate.

Organizatorii întâlnirii au anunţat faptul că accesul suporterilor ploieşteni se va face, doar pietonal, prin strada „Nicolae Teodorescu”, important de ştiut fiind şi că, mâine, nu se vor comercializa bilete la stadionul din „Regie”.

Arbitrează Horia Mladinovici

Confruntarea de mâine va avea parte de o brigadă de prim eşalon, urmând să fie condusă, de la centru, de către bucureşteanul Horia Gabriel Mladinovici, cel care va fi ajutat, de la cele două tuşe, de către Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Alexandru Florian Vişan (Galaţi). Arbitru de rezervă va fi Rareş George Vidican (Satu Mare), iar ca observatori au fost delegaţi Bogdan Zanfirescu (Botoşani) şi Mihai Andrieş (Bucureşti).

Sursa:FCPetrolul.ro