Comunicat de presa Asociatia Club Sportiv iSports Ploiesti

iSports Ploieşti, prin secţia sa de baschet, Ploieşti Basketball, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret desfăşoară, în această perioadă, proiectul numit "Uniţi pentru Ploieşti".

Acest proiect constă în vizitarea de către antrenorii secţiei de baschet a zece şcoli şi implicarea activă a acestora în orele de sport, pe care aceştia le înfrumuseţează cu elemente baschetbalistice. Totodata, şcolile au fost dotate cu material didactic pentru a susţine în continuare activitate baschetbalistică, respectiv, fiecare şcoală a primit, prin cadrul acestui proiect, multe mingi de baschet.

Cifrele proiectului:

• 10 şcoli;
• aproximativ 1350 de copii;
• 50 de mingi de baschet;
• 100 de tricouri pentru copiii pe care Ploieşti Basketball doreşte să îi îndrăgostească de sport şi de baschet şi care nu fac parte din cluburi sportive .

Antrenorii care au desfăşurat muncă voluntară în această activitate sunt: Bianca Barbu (licenţa B, antrenor principal), Bogdan Alecu (licenţa C, antrenor principal), Rareş Toader (licenţa C, masterand UNEFS), Angelian Marian (antrenor debutant), Alecu Alexandru (antrenor debutant, student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane Braşov).

"Au fost săptămâni de foc şi mai urmează câteva. E normal, în această perioadă, să tragem foarte tare, pentru că este un început de sezon şi, aşa cum îl începem, trebuie să îl şi terminam. Ne încărcam cu energia copiilor şi activitatea aceasta de voluntariat ne împlineşte foarte mult sufleteşte. Sperăm ca toţi copiii să fie încântaţi de timpul petrecut cu noi şi să fie cu zâmbetul pe buze", a declarat Bianca Barbu, antrenor principal Ploieşti Basketball.

"Ne-am întors la ‘’firul ierbii’’ cu antrenorii noştri,considerăm că trebuie să fie o activitate perpetuă aceea de a îndrăgosti copiii de baschet. Baschetul nu este la televizor, în acest moment, nu este nici pe YouTube şi asta pentru că, la nivelul ţării noastre, nu există o perspectivă în acest sens. Astfel, noi trebuie să venim mereu aproape de copii şi e un lucru care ne încarcă cu energie şi e un lucru pentru care vreau să le mulţumesc antrenorilor noştri, care au făcut o activitate de voluntariat minunată în acest proiect", ne-a spus Ionuţ Urzeala, Preşedintele iSports Ploieşti.