SCM U Craiova – Tricolorul LMV Ploieşti 3:1 (23:25, 25:20, 25:16, 25:11) Sambata  seară, Tricolorul LMV Ploieşti a întâlnit în deplasare echipa campioană, SCM U Craiova, într-un meci contând pentru etapa a II-a din returul fazei finale în Divizia A1 la volei masculin. După înfrângerea de pe teren propriu cu Volei Municipal Zalău, elevii antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au început foarte motivaţi jocul de la Craiova.

Tricolorul LMV a avut iniţiativa în mare parte a setului întâi, conducând la limită până la 5:4, când SCM U Craiova a ajuns în frunte, punctând de două ori la rând. Tricolorul LMV a replicat imediat, revenind la conducere, scor 7:6, după care chiar s-a desprins la două puncte, scor 10:8.

Echipa antrenată de selecţionerul Românei, Dănuţ Pascu, a egalat la 10, dar ploieştenii s-au menţinut la conducere, refăcând, ulterior, diferenţa de două lungimi, scor 15:13. Oltenii au egalat şi de această dată la 15, însă Tricolorul LMV nu i-au lăsat să preia conducerea, iar, de la 17:17, elevii antrenorilor Stancu şi Marinescu s-au distanţat la 20:17, obligând gazdele să solicite timp de odihnă.

CONTINUARE :

sursa :www.tricolorullmvploiesti.ro