Lupii galbeni aşteaptă prima victorie pe ” Ilie Oana ”.(Video )
 
După opt etape în care au amestecat bunele cu relele, petroliştii speră să regăsească gustul victoriei pe „Ilie Oană”, în confruntarea de mâine, cu CS Mioveni (ora 17.45). Un joc cât se poate de dificil, dar pe care echipa noastră are argumentele necesare pentru a-l trece cu bine.
 
Fără succes în acest sezon pe „Ilie Oană”, trupa lui Flavius Stoican are parte, mâine, de o misiune ce pare extrem de complicată la prima vedere. „Lupii” primesc vizita unui adversar în formă, neînvins până acum în campionat, pe care, evident, trebuie să-l privească cu respect, dar nicidecum cu o teamă exagerată.
 
Sigur, momentul poate că nu este cel mai favorabil, privind atât din perspectiva ultimelor evoluţii, cât şi a problemelor de efectiv (Walace, Racu, Gavrilă fiind accidentaţi), dar asta nu înseamnă cu Petrolul nu are forţa necesară să strângă rândurile şi să depăşească toate aceste obstacole. ”Întâlnim o echipă cu un lot competitiv, care are în componenţă jucători cu experienţă în Liga I şi care a obţinut multe puncte până acum în această ediţie de campionat. Cu siguranţă, Mioveniul va dori aşa cum se spune, să-şi vândă scump pielea, dar şi noi venim după un succes în Cupa României şi abordăm partida cu un moral bun. Avem încredere şi important va fi să obţinem o victorie, în faţa propriilor suporteri, pe care ne-o dorim foarte mult! Cred că este momentul să ne descătuşăm, pentru că avem un lot cu jucători valoroşi şi sunt convins că ne vom atinge obiectivul propus. Nu vreau să existe presiune, vreau să fie doar plăcere pe teren, să fim responabili şi să facem un meci mare, pentru că avem nevoie de această victorie!”, a declarat antrenorul petroliştilor, Flavius Stoican.
 
La rândul său, portarul Raul Avram a mers pe aceeaşi linie a declaraţiilor. „Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Au în lot jucători care au evoluat în primul eşalon, cu unii dintre ei am fost coechipier, îi cunosc foarte bine şi ştiu că or să fie foarte concentraţi, mai ales că au şi un moral bun. Însă, avem nevoie de victorie, trebuie să fim concentraţi, să intrăm pe teren fără presiune şi să fim dezinvolţi. În primul rând trebuie să jucăm cu inima iar, apoi, vor veni, cu siguranţă, satisfacţiile”, a spus Avram.
 
Partida de mâine va începe la ora 17.45, biletele fiind disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, precum şi on-line, pe www.entertix.ro. Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Andrei Florin (Târgu Mureş) – Mihai Marius Marica (Bistriţa) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte). Arbitru de rezervă va fi Sergiu Mavriche (Bacău), iar ca observatori au fost delegaţi Tamaş Zoltan (Odorheiul Secuiesc) şi Marian Lumânare (Bucureşti).
 
Sursa:www.fcpetrolul.ro