Victorie clara si la Urlati.Unirea Urlati - Petrolul 52 Ploiesti 0 - 4 . Petrolul a obţinut victoria scontată în deplasarea de la Urlaţi, după un meci în care diferenţa s-a făcut după pauză, atunci când elevii lui Tavi Grigore au marcat de patru ori. “Dubla” lui Roland Stănescu (52, 64) şi reuşitele lui Adrian Vintilă (65) şi Nini Popescu (73) le-au adus trei puncte fireşti “galben-albaştrilor”, cei care îşi menţin, astfel, avantajul de patru lungimi în fruntea Ligii A Prahova.

“Lupii” n-au avut emoţii la Urlaţi, chiar dacă a durat, poate, ceva mai mult decât era de aşteptat până când au făcut diferenţa şi pe tabela de marcaj. Pentru că, altfel, ca şi evoluţie a jocului, lucrurile au fost cât se poate de evidente încă din startul confruntării, totul reducându-se la un asediu continuu al ploieştenilor la poarta apărată de către Marin.

Doar că, vreme de mai bine de o repriză, golul s-a lăsat aşteptat, Chiriţă, Prunescu (ambii în minutul 15) şi Butufei (min.30) ratând ocaziile primei părţi. Abia la şapte minute după reluare STĂNESCU a reuşit, cu o lovitură de cap expediată din apropiere, să rupă, în sfârşit, echilibrul, şi tot el (64) a adus desprinderea, din nou cu capul, după o centrare a lui Claudiu Tudor.

VINTILĂ (65 – “cap” din 4 metri) a dus scorul la proporţii ceva mai apropiate de cele normale, iar NINI POPESCU (73 – şut de la 16 metri, central) a închis tabela, aşa încât Petrolul a bifat, până la urmă, un nou succes detaşat, ajungând, astfel, la cota 53 în clasament, cu patru în plus faţă de ocupanta poziţiei secunde, CS Blejoi.

Etapa viitoare, Petrolul va juca pe “Ilie Oană”, cu CS Ceptura, într-un meci ce se va disputa vineri, 14 aprilie, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

………………………………………………………….

 

Continuare : http://www.sportonlineph.ro/petrolul/538-unirea-urlati-petrolul-0-4-vijelia-s-a-pornit-dupa-pauza.html

sursa:SportOnlinePh.ro