Sportivii legitimaţi la CSM Ploieşti s-au antrenat (iar) în stradă . (foto si video ).

După cum bine ştiţi, miercuri sportivii de la secţia de box a CSM-ului s-au antrenat în stradă, la o zi după aceea (ieri, joi 6 aprilie a.c.), au ieşit la antrenament, în fata Primăriei Ploieşti, sportivii şi de la secţiile de fotbal, înot, baschet şi atletism.
Prin aceste antrenamente, în fata Primăriei reprezentanţii CSM Ploieşti au luat această decizie, ca un fel de protest (inedit) după ce Direcţia Economică a Primăriei nu a reglementat bugetul oferit pentru CSM Ploieşti.
“Protestul “a început, în jurul orei 16.00, cu grupele de fotbal supervizaţi de antrenori, sportivii jucând o miuţă, în faţa Palatului Administrativ.
Apoi au venit rând pe rând şi sportivii legitimate la alte secţii: box, baschet, atletism, înot şi... box.
Înot în jurul fântânii arteziene de la Primărie...
Copii de la secţia înot, echipaţi corespunzător cu ochelarii şi căştile de înot, coordonaţi de Tamara Costache, s-au antrenat pe “uscat “în jurul fântânii arteziene din centru, fântâna nefiind pornită...
Acest inedit protest al înotătorilor vine în urma închiderii bazinului Vega, iar primăria nu a mai plătit închirierea bazinului particular de la complexul Pik Elegance, copii nemaifiind primiţi să se antreneze.
Box cu Doroftei şi Titi “Prosop “
Pentru a doua zi consecutiv, boxerii coordonaţi de Titi Tudor s-au antrenat în fata Primăriei.
Joi, la antrenament a participat şi Leonard Doroftei “Moşu ‘”, acesta aducând ca de fiecare dată zâmbete în jurul său, mai ales că s-a antrenat alături de cei mici şi de nea Titi “Prosop “...
Peste 100 de copii s-au antrenat în fata Primăriei Ploieşti , urmând ca si zilele urmatoare antrenamentele sa continue , in acelaşi loc.

  

[video width="224" height="400" mp4="/images/stories/2017/04/17812474_1298470986934112_5487051476347912192_n.mp4"][/video]

https://www.youtube.com/watch?v=RIQ0OvW8uqo