O nouă medalie pentru atletul prahovean, Ion Marian
Deşi a evoluat încă nerefăcut complet după accidentarea suferită la genunchiul stâng, atletul din Cosminele, Marian Ion, a reuşit să urce, din nou, pe podiumul Campionatului Naţional Masters, competiţie destinată sportivilor de peste 35 de ani, disputată la Bucureşti.
Multiplu campion naţional şi balcanic la masters, Marian Ion şi-a adjudecat medalia de argint la proba de 5.000 m marş, la categoria +55 ani, cu timpul de 30:28.31 minute, fiind al treilea din cadrul competiţiei la general, dintre toate categoriile de vârstă.
Atletul din Cosminele îşi doreşte, însă, un rezultat cât mai bun la următoarea competiţie internaţională la care va lua parte, la care speră să poată fi recuperat după accidentare, motiv pentru care va realiza un cantonament de pregătire la Snagov.
Acesta va concura la Campionatele Balcanice, programate în perioada 19-22 septembrie, la Bucureşti, întrecere la care a câştigat medalia de aur la ediţia precedentă la care a luat parte.
În altă ordine de idei, este de menţionat faptul că Marian Ion a fost numit, de curând, consilier al primarului pe probleme de sport, cultură, protecţie socială şi educaţie în comună Cosminele, acesta sperând, printre altele, ca, din această funcţie, să poată contribui la promovarea sportului în zonă.