Un tânăr sportiv are nevoie urgent de ajutorul nostru
 Ştefan Ioan Stan, 32 de ani, fost rugbist al formaţiei Sportul Studenţesc, a ajuns, din păcate, paralizat pe un pat de spital, după un accident de motocicletă. Incidentul s-a petrecut în ultima zi a lunii august.
 
Sportivul, implicat în accidentul de motocicletă, a fost transportat de urgenţă la spital, având mai multe coaste fracturate şi leziuni grave la nivelul coloanei, iar după cinci zile, Ştefan Stan a intrat în operaţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.
 
Din primele informaţii, după o operaţie maraton, aflăm că intervenţia chirurgicală extrem de delicată ar fi fost de succes şi că sportivul şi-ar putea recăpăta posibilitatea de a merge din nou, fără ajutor, însă după o lungă perioadă de recuperare.
 
Pentru o nouă intervenţie chirurgicală şi tratamentul aferent pentru recuperare, Ştefan are nevoie urgent de ajutorul nostru.
 
Donaţiile se pot face direct în conturile deschise pe numele mamei lui Ştefan, Rodica Nicolae:
 
RO 02 RZBR 0000 0600 2123 1523 (lei)
 
RO 45 RZBR 0000 0600 2123 1525 (euro)
 
Fiecare donaţie contează, fiecare distribuire a articolului sau al paginii Facebook, creată special în acest scop, poate să-l ajute pe Ştefan, un om minunat, un prieten drag, un tată desăvârşit, un familist devotat şi un mare sportiv.
 
 
Acest om chiar are nevoie de ajutorul nostru şi ar fi minunat dacă şi voi aţi promova link-ul de mai sus. Este un exemplu concret în care trebuie să ne manifestăm solidaritatea faţă de aproapele nostru!
 
Ştefan Ioan Stan a crescut la juniorii Rugby Club Griviţa şi la echipa Liceului Aurel Vlaicu. Ultima dată a evoluat pentru Sportul Studenţesc, iar ultimul meci în care a evoluat a fost în mai anul trecut, tocmai împotriva Rugby Club Griviţa, în ultima finală a Diviziei A, competiţie unită apoi cu Divizia Naţională.
 
Ştefan Stan a rămas, practic, liber de contract, după ce Sportul Studenţesc a decis să se retragă din competiţiile de rugby în 15 şi să se axeze pe competiţiile de rugby în 7.