Adversar facil pentru Petrolul Ploiesti in Cupa Romaniei. ACS Industria Galda de Jos-Petrolul Ploiesti
FC Petrolul şi-a aflat adversara din faza „16”-imilor de finală ale Cupei României. Repartizaţi în urna „B”, „lupii” n-au avut parte de o rivală din Liga 1, nici de o colegă de eşalon, ci de una din Liga 3: ACS Industria Galda de Jos!
 
Bila conţinând bileţelul cu numele FC Petrolul Ploieşti s-a „încăpăţânat” să nu iasă din urna la tragerea la sorţi organizată, astăzi, de către FRF, pentru faza „16”-imilor de finală din cadrul Cupei României. Astfel, formaţia noastră a evitat o adversară din primele două eşaloane, picând cu cealaltă echipă rămasă neextrasă din urna „B”, ACS Industria Galda de Jos!
 
Reprezentând o comună din judeţul Alba, ACS Industria Galda activează în Liga 3, iar în această fază a Cupei României a ajuns după ce a trecut de CS Ocna Mureş (2-0), AFC Unirea 1924 Alba Iulie (2-1), CS Măgura Cisnădie (6-4) şi CSM Avântul Reghin (4-3). În campionat, însă, formaţia antrenată de către Paul Ciucă are un parcurs modest în acest sezon, pierzând toate cele trei partide disputate în cadrul Seriei a 5-a: 0-2 cu CFR Cluj 2, 0-1 cu Arieşul Turda şi 2-8 cu ACS Fotbal Comuna Recea.
 
Partidele din „16”-imi se vor desfăşura în perioada 24-26 septembrie, cu începere de la ora 16.30, cu excepţia jocurilor televizate. Programul acestora va fi stabilit şi comunicat ulterior. Conform regulamentului, meciurile vor fi organizate de către echipele de categorie inferioară.
 
Sursa:www.fcpetrolul.ro