Campionatul Naţional de Fotbal UNSR 2019 se va desfasura  în perioada 20 – 22 Septembrie 2019

Uniunea Naţională a Studenţilor din România organizează anual Campionatul Naţional de Fotbal între centrele universitare din România. În acest an, pentru ediţia 2019, Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti are onoarea de a găzdui cea mai mare competiţie naţională pe linie sportivă din România, proiect marca UNSR, destinat exclusiv studenţilor. 
 

Campionatul Naţional de Fotbal UNSR 2019, proiect finanţat de Consiliul Judeţean Prahova, se va derula în Municipiul Ploieşti, în perioada 20 – 22 Septembrie 2019. Meciurile se vor desfăşura pe Baza Sportivă „Kiru Sport” amplasate lângă Sala Sporturilor Olimpia Ploieşti, în sistem 5+1, iar fiecare centru universitar va fi reprezentat de o echipă pe care o va înscrie în cadrul competiţiei. Cei peste 100 de tineri din cadrul evenimentului vor fi întâmpinaţi de conducerea Universităţii Petrol - Gaze din Ploieşti şi vor beneficia de masă şi cazare în Campusul Universitar pe tot parcursul evenimentului. 

Proiectul are ca scop promovarea activităţilor instructiv-educative prin intermediul sportului în rândul tinerilor, atât la nivel local în judeţul Prahova, cât şi la nivel naţional. De asemenea, campionatul are drept obiectiv consolidarea relaţiilor dintre asociaţiile de studenţi membre ale Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. 

Federaţia UNSR încurajează abordarea unui stil de viaţă sănătos prin sport în rândul tinerilor şi totodată, încurajează competitivitatea, spiritul colegial şi fair-play-ul între organizaţiile sale. Echipa Ligii Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti a pregătit o serie de activităţi inedite şi surprize destinate colegilor din asociaţiile studenţeşti care vor lua parte la campionat. 

Ne face o deosebită plăcere, să vă invităm vineri, 20 SEPTEMBRIE 2019, începând cu ora 19:00, în Amfiteatrul AP9 al Universităţii Petrol- Gaze din Ploieşti, la deschiderea oficială a Campionatului Naţional de Fotbal UNSR 2019. 

 

Sursa:Liga Studentilor din Centrul Universitar Ploiesti