Lupii au castigat pe malul Begai.Ripensia Timisoara-Petrolul Ploiesti 0-1

Petrolul se întoarce cu toate cele trei puncte dintr-o deplasare complicată, impunându-se la limită, 1-0, pe „Dan Păltinişanu”, în faţa Ripensiei Timişoara.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de către Alex Munteanu (28). 

Într-o atmosferă dezolantă, animată, atât cât s-a putut, de grupul mic, dar inimos, al suporterilor ploieşteni de pe „Dan Păltinişanu”, Petrolul şi-a făcut treaba şi a obţinut o victorie importantă, cea de-a treia din actuala stagiune a eşalonului secund. Un succes conturat după reuşita lui Alex Munteanu (28), rămasă şi unica a unei întâlniri controlată de către „galben-albaştrii”, dar nu suficient de convingător încât tabela de marcaj să consemneze un scor mai clar. 

Începutul a fost destul de tern, în ton cu atmosfera de pe arena timişoreană, dar, pas cu pas, trupa lui Flavius Stoican a reuşit să-şi impună superioritatea. E drept, gazdele au fost cele care au creat primul moment de pericol, la „capul” lui Chera (12), ce a ocolit buturile apărate de către Lungu, după care „lupii” au replicat prin Walace (22), tot cu o lovitură de cap ce nu şi-a găsit ţinta, şi au lovit decisiv prin MUNTEANU (28), cel care, cu un şut de la 10-12 metri, lateral dreapta, a făcut inutil plonjonul lui Păduraru. 

Sursa:FCPetrolul.ro