Constantin „Titel „Arsene a câştigat proba scrisă la concursul de administrator al stadionului „Ilie Oana „Ploieşti

 

 De curand,a avut loc proba scrisa a concursului la concursul de administrator a stadionului „ Ilie Oana „  Ploiesi,baza sportiva care apartine de CSM Ploiesti . 

Constantin „ Titel „ Arsene este de 9 ani administrator al stadionului,fiind un petrolist convins si foarte apreciat de suporterii echipei Petrolul Ploiesti dar si de cei din staff-ul echipei ,inca de cand a preluat functia. 

Titel Arsene a declarat pentru www.infoploiesticity.ro  „ Am participat pe santierul de constructie a stadionului zi de zi incepand cu februarie 2011,benevol de dragul stadionului si al clubului. 

In august 2011 am fost angajat la FC Petrolul Ploiesti  ca administrator. 

Pentru ca organizarea de santier pleca si nimeni nu stia ce cuprinde acest stadion. 

Seful de la Alpine a comunicat Primariei, ca ei termina lucrarea si ca ar fi necesar ca cineva sa ramana sa prea instalatiile si cladirea. 

In acel moment cand toti nu stiau ce sa faca Vivi Rachita a pus problema ca este un suporter care a participat zi de zi la construnstructia  stadionului si ca ar fi indicat pentru  ca ,cunoaste toate amanuntele de constructie , sa ramana in continuare .  

Atunci primarul Volosevici a hotarat ca sa fiu angajat cu raspunderi asupra administrarii stadionului 

si uite asa de atunci si pana acum am stat in bataia pustii aparand cu iubire acest stadion si Petrolul Ploiesti. 

Mi-am dedicat aproape 10 ani din viata acestui stadion impartind acest timp in proportii cu mult mai mari in favoarea stadionului decat in favoarea familiei mele.„ 

Titel Arsene , a obtinut un punctaj de 89.66 puncte. 

Interviul final va avea loc la data de 5 august 2019,la ora 10.00,la sediul CSM Ploiesti . 

 

 
 Foto Constantin Arsene ( arhiva persoana ) si CSM Ploiesti