O noua remiza in cantonamentul din Turcia. FC Petrolul – Menemen Beledyespor 2-2

Al doilea test programat în decurs de 24 de ore, şi tot cu o divizionară secundă din Turcia, s-a încheiat cu o nouă remiză, 2-2 (1-1) cu Menemem Beledyespor. Golurile „lupilor” au fost marcate de către Cătălin Ştefănescu (22) şi Ianis Stoica (89).

Dacă ieri au mers aproape două ore până la Bolu, pentru meciul cu Fatih Karagumruk, astăzi, în schimb, „lupii” n-au fost nevoiţi să de deplaseze decât câţiva kilometri, jocul cu Menemen Beledyespor disputându-se pe stadionul din Kizilcahamam, localitatea care îi găzduieşte pe petrolişti pentru stagiul din această perioadă.

Testul a fost, din nou, unul soliciant pentru elevii lui Flavius Stoican, iar asta s-a vazut încă din primele minute, debutul întâlnirii aparţinându-le turcilor. Boubacar Diallo (6) a semnat prima mare ocazie, trimiţând cu capul, de la 8-9 metri, în butul din dreapta lui Avram, prefaţând, practic, deschiderea scorului, venită în minutul 15, atunci când atacantul din Guineea a marcat cu un şut din interiorul careului.

Replica ploieştenilor a venit repede, şi după o primă fază în care a fost oprit în faţa porţii adverse pentru o ofsaid discutabil, ŞTEFĂNESCU (22) a restabilit egalitatea, după ce, profitând de o pasă excelentă a lui Mario Bratu, a scăpat în partea dreaptă, l-a driblat pe Yilmaz şi a trimis în poarta goală.

CONTINUARE :

Sursa:FCPetrolul.ro