Sportivul Amansio Paraschiv a fost retinut pentru ca ar fi plasat pe piaţă bani falşi
Potrivit publicatiei Ziarul de Ploiesti ( http://www.zdp.ro ) ,ieri, 9 iulie a.c, s-au desfăşurat trei percheziţii, la domiciliile persoanelor bănuite, context în care au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un pistol cu muniţie neletală, două încărcătoare, cinci cartuşe, o puşcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri şi suma de 6.700 de euro.
 
Surse judiciare au precizat că este vorba despre Amancio Paraschiv, luptător de kickboxing, care a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia că a plasat pe piaţă bancnote euro false.
 
Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploieşti, unde a încercat să păcălească o prostituată, care ulterior a făcut plângere penală.
 
Femeia s-a convins că banii sunt falşi când a mers la o casă de schimb valutar, pentru a-i schimba în lei.
 
Paraschiv şi un alt suspect şi-au petrecut noaptea în Arestul IPJ Prahova de la Câmpina, iar astăzi au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pentru a fi audiaţi.
 
În anchetă ar fi implicat şi un rapper, concurent la o emisiune de talente, de la Antena 1.
 
În urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie a.c., cei 3 bănuiţi au plasat un număr de 3 bancnote false de 50 de euro.