Scor de tenis in al 2 lea amical al verii . FC Petrolul Ploiesti – ACS Kids Tâmpa Braşov 6-0

FC Petrolul a susţinut, luni, o nouă verificare în cadrul cantonamentului de la Poiana Braşov, câştigând cu scorul de 6-0 (1-0) meciul în care adversară i-a fost grupa de juniori ”2002” de la ACS Kids Tâmpa Braşov.

Evident, ţinând cont de oponent, întâlnirea a reprezentat un bun prilej pentru Flavius Stoican să folosească tinerii pe care îi are la dispoziţie, printre aceştia aflându-se şi mai mulţi jucători sosiţi, în probe, în aceste zile: portarii Cristian Apostolachi (18 ani, Republica Moldova, ultima dată Gloria Buzău) şi Ionuţ Ailenei (18 ani, Sporting Juniorul Vaslui), precum şi mijlocaşii Octavian Cracea (17 ani, Sporting Juniorul Vaslui) şi Aurel June (17 ani, Sporting Juniorul Vaslui)

Tot ca noutate, pentru ploieşteni a evoluat şi Constantin Costache (22 ani), un fost junior al Petrolului, echipă pentru care a şi debutat în Liga I în 2016, el fiind, ultima dată, în lotul lui Metaloglobus Bucureşti. De asemenea, Stoican a testat şi un fotbalist brazilian, mijlocaşul ofensiv Severo da Silva Alves Neto (29 ani), jucător ce a evoluat, până acum, la echipe din ţara natală.

După o primă repriză în care au punctat o singură dată, prin Mihai Constantinescu (23),„găzarii” s-au detaşat după pauză, mai înscriind de încă cinci ori, prin Raul Bucur (64), Mario Bratu (70, 80), Valentin Ţicu (88) şi Walace (89).

Petrolul a început jocul cu Apostolachi – Costache, Walace, Manolache, Ţicu – Cracea, Enache – Constantinescu, Neto, Stoica – Bucur. Pe parcurs au mai intrat Ailenei – June, Bratu, Simionescu, Munteanu şi Mihăiescu.

Joi, „lupii” vor susţine încă un meci amical, în compania formaţiei locale de eşalon trei SR Braşov. Partida se va disputa pe stadionul „Tineretului”, de la ora 18.00.

Sursa:https://fcpetrolul.ro/lupii-invingatori-in-duelul-juniorilor-fc-petrolul-acs-kids-tampa-brasov-6-0/