Ploieşti Basketball se alatura proiectului Pe pagina Ploiesti Basketball ( https://www.facebook.com/BasketballPloiesti/) a aparut o postare prin care scoala de baschet s-a alaturat programului " Scoala Altfel " 2017.

" Ploieşti Basketball se alătură activităţilor din cadrul conceptului "Şcoala altfel" susţinând, împreună cu Şcoala Gimnazială Sf. Vasile, un program de iniţiere în baschet adresat grupei pregătitoare "Minions".

Susţinem şi încurajăm educaţia prin sport, de aceea ne implicam cu drag în orice proiect care ii aduce pe cei mici mai aproape de sala de sport!"

Despre Ploiesti Basketball ...

”Ploieşti Basketball”– mai mult decât o şcoală de baschet

O altfel de şcoală de baschet, care vizează iniţierea copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani în fenomenul sportiv. Grupe de toate vârstele, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, antrenori pricepuţi, condiţii excelente de antrenament, activităţi educaţionale extra-sportive (cursuri de limbă engleză, vizite cu echipa la muzee, teatru, film, festivaluri etc.), posibilitatea de a participa în cadrul competiţiilor oficiale sau amicale, naţionale sau internaţionale.

”Ploieşti Basketball” este o activitate monitorizată intens de către antrenorii şi conducătorii CSU Asesoft. Echipele de copii vor avea posibilitatea de a-şi cunoaşte mai bine idolii, existând oportunitatea organizării unor deplasări paralele cu seniorii, disputarea unor meciuri amicale înaintea partidelor de Divizia A cu selecţionata similară a echipei adverse, participarea la antrenamente sau la evenimente organizate de cea mai bună echipă de baschet din România.

Alte detalii pe pagina de facebook: www.facebook.com/pg/BasketballPloiesti


Telefon : 0724 744 074


E-mail : contact@basketballploiesti.ro

Web-site : http://basketballploiesti.ro