ATLEŢII ALEXANDRU GEAMĂNU ŞI TEODORA IANCU, MEDALII DE BRONZ LA CAMPIONATELE NAŢIONALE „U20”
Vineri şi sâmbătă, Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin”, din Piteşti, a fost gazda Campionatelor Naţionale de atletism rezervate juniorilor 1 (U20), prilej cu care doi dintre sportivii de la CSM Ploieşti, Alexandru Geamănu şi Teodora Iancu, au reuşit să obţină câte o medalie de bronz în probele lor favorite.
Astfel, Alexandru Geamănu a fost al treilea în proba de 100 metri, cu timpul de 10.81 secunde, iar Teodora Iancu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la „săritura în înălţime”, cu o performanţă de 1.55 metri. Ar fi de reţinut faptul că Teodora este, în acest moment, doar junioară 3!
Clasări bune au mai avut acelaşi Alexandru Geamănu (al 4-lea la 400 metri şi al 5-lea la 200 metri), Ovidiu Burcea (al 4-lea la 100 metri), dar şi ştafeta de 4×100 metri, formată din Ovidiu Burcea, Florin Nica, Alexandru Geamănu şi Ianis Moise, care a venit pe 4, cu timpul de 43.23 secunde. Mai trebuie spus că, deşi nu au urcat pe podium, Ovidiu Burcea, Florin Nica şi Ianis Moise şi-au stabilit recorduri personale în probele în care au concurat.
Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.
 
Sursa:CSM Ploiesti