Start pentru lupii galbeni,in noul sezon.Video de la conferinta de presa
FC Petrolul Ploieşti si-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat noul preşedinte al clubului, Marius Stan, şi noul antrenor principal al echipei, Flavius Stoican, planurile pentru sezonul 2019-2020. ”Lupii” vor începe, astăzi, pregătirile, primul antrenament al verii urmând să se desfăşoare, de la ora 17.00, la baza de la Strejnic.
 
 “Noul sezon al Ligii 2 se anunţă a fi mai interesant decât Liga 1, va fi liga derbyurilor de altădată, datorită concentraţiei de echipe cu tradiţie, ceea ce ne motivează şi mai mult. Petrolul va ataca promovarea şi pentru aceasta avem un plan de achiziţie de jucători noi de Liga I, care să facă spectacol pe teren. Istoria ne-a învăţat că Petrolul este o echipă a familiilor şi a generaţiilor, tocmai de aceea în acest sezon vom face o schimbare, ne vom concentra mai mult pe fotbalul de altădată, pe tradiţie”, a declarat Marius Stan, preşedintele FC Petrolul Ploieşti.
 
Noul antrenor al FC Petrolul Ploieşti va fi Flavius Stoican, fost internaţional, cu 19 selecţii în echipa naţională, şi antrenor, în ultimele două sezoane, la  Politehnica Iaşi, cu gruparea moldavă ajungând în faza play-off a primului eşalon.
 
Referindu-se la obiectivele în noul post, Flavius Stoican a declarat: „Îmi doresc performanţă sportivă, principii şi norme etice în abordarea jocului, o echipă motivată şi dornică de victorie, toate încununate ne vor călăuzi spre atingerea obiectivului de calificare în prima Liga de Fotbal, la finalul acestui an competiţional.”
 
În ceea ce priveşte lotul de jucători, acesta va suferi modificari faţă de sezonul trecut, componenţa finală urmând să fie cunoscută odată cu plecarea în stagiul de pregătire din Turcia.
 
„Şi pentru acest sezon lotul se va bucura de unele dintre cele mai bune condiţii din fotbalul românesc, de la echipament la cantonamente, totul pentru a crea un mediu în care jucătorii să îşi dorească să joace, să se bucure de experienţa jocului, dar şi de lupta şi provocările acesteia, până în ultimul minut de joc, până la obiectivul final”, a continuat Marius Stan.
 
Video:FCPTV