Tricolorul LMV Ploieşti , victorie la Bucuresti . Miercuri seară, Tricolorul LMV Ploieşti a evoluat pe terenul echipei CSM Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din Faza a II-a a Diviziei A1, Grupa I valorică, penultima din tur.

Echipa bucureşteană nu a rezistat decât un set la nivelul formaţiei antrenate de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu, cu excepţia primului act, Tricolorul LMV controlând jocul aproape în totalitate.

În primul set, după primul punct adjudecat de gazde, Tricolorul LMV a preluat conducerea, punctând de patru ori la rând, cu Dushkov la serviciu, care a reuşit inclusiv un as. CSM Bucureşti a revenit în frunte, însă, după un parţial de 5:1. Apoi, nicio echipă nu a mai reuşit să se desprindă la mai mult de un punct, deşi au alternat la conducere, până la scorul de 13:12 pentru gazde.

Tricolorul LMV a întors rezultatul de pe tabelă, punctând de trei ori la rând, Centelles având câteva servicii excelente. Dar, gazdele au găsit soluţiile să blocheze atacurile ploieştenilor, iar după un parţial de 7:2 s-au distanţat la 20:17. Dushkov, Vargas şi Centelles au readus Tricolorul LMV în joc, apropiindu-se la o singură lungime, scor 22:21.

Continuare :

sursa:tricolorullmvploiesti.ro