Victorie muncita . FC Petrolul Ploiesti  – ACS Poli Timisoara 1-0
Sergiu Arnăutu (68) a adus victoria „galben-albaştrilor” în meciul, de pe „Ilie Oană”, cu ACS Poli Timişoara, iar Petrolul a urcat pe poziţie de baraj, aşteptând, acum, pasul greşit al Universităţii Cluj.
 
Partida cu deja retrogradata ACS Poli nu a fost nici pe departe o formalitate pentru petrolişti. Elevii lui Gigi Mulţescu au trebuit să muncească serios pentru cele trei puncte puse în joc, obţinând o victorie absolut vitală în duelul de la distanţă cu „U” Cluj, miza reprezentând-o locul trei, cel care duce la barajul pentru promovarea în primul eşalon.
 
Aşa cum era de aşteptat, „lupii” au început meciul în atac, iar Arnăutu (10) a avut prima ocazie, cu un şut trimis de la 16 metri, lateral stânga, la care Moldovan s-a întins şi a respins în lateral. Apoi, însă, dominarea ploieşteană s-a transformat mai degrabă într-una teritorială, iar Poli a putut să „respire”, ba chiar să şi încerce să fie periculoasă, atunci când Bădăuţă (39) a şutat de la 20 de metri, obligându-l pe Lungu să respingă. Aproape de pauză, Ţicu (41) a luat o acţiune pe cont propriu dar a trimis, de la 16 metri, razant peste transversală, iar la vestiare s-a intrat, astfel, de pe poziţii de egalitate, la capătul unei prime părţi controlate de către ploieşteni, dar nu suficient încât să se vadă şi pe tabela de marcaj.
 
Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu
Sursa :fcpetrolul.ro/