Jean Prunescu s-a intors

După ce a fost ignorat în pauza de iarnă a Ligii a III-a şi a avut puţine meciuri jucate în returul aceleaşi competiţii, în vara trecută a fost  lăsat acasă înaintea plecării echipei Petrolul Ploieşti în cantonamentul din Slovenia, fundaşul central a fost trimis să se antreneze cu juniorii A, apoi a fost rechemat la lotul “mare” de Leo Gozavu şi, chiar dacă antrenorul “găzarilor “a fost schimbat, la reunirea lotului “galben-albastrilor “pentru liga a 2 a, Jean Prunescu a fost împrumutat (la propunerea fostului preşedinte executiv, Cristi Vlad) la Dacia Unirea Brăila.

La Brăila, sub “bagheta “lui Florentin Petre, Jean Prunescu a jucat câteva meciuri, în care şi-a demonstrate valoarea, însă situaţia financiară şi lotul echipei de la Dunăre, au dus la rezultate negative, Brăila fiind retrogradată în Liga a 3 a, Jean Prunescu şi conducerea echipei au ajuns la un acord de reziliere a contractului.

Jean Prunescu, rechemat în lotul lupilor de Gigi Multescu.

Luni, 6 mai a.c., Jean Prunescu s-a prezentat la Strejnicu (la stadionul Conpet), la antrenamentul condus de Gheorghe Mulţescu.

Fără drept de joc până în vara.

Din păcate, Jean Prunescu nu poate evolua în tricoul echipei Petrolul Ploieşti în ultimele 5 etape ale actualei stagiuni, însă rămâne (momentan) în lotul echipei, fiind sub contract cu clubul ploieştean, antrenorul Gheorghe Multescu vă hotărâi dacă se va baza pe el, în ediţia viitoare de campionat.

De menţionat, Jean Prunescu a fost unul dintre jucătorii de bază al lupilor, în Liga a 4 a si Liga a 3 a  punând umărul la promovarea echipei Petrolul Ploieşti şi unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de suporterii ploieşteni.

sursa:https://gazetaph.ro/

Un amplu interviu cu Jean Prunescu   AICI:

foto:Jean Prunescu ( facebook )