Au inceput inscrierile la Cupa Metigla, editia 2019

Au inceput inscrierile la Cupa Metigla, editia 2019! Fa-ti echipa si bate mingea cu noi, inscrie-te  la http://www.youthhubsportevents.eu/. Citeste regulamentul detaliat pe http://www.stropdefericire.ro/cupa-metigla-2019/.

Asociaţia „Un Strop de Fericire” anunta organizarea pentru al cincilea an consecutiv a campionatului de baschet interscolar Cupa Metigla.

Competitia sportiva se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu, dar si tinerilor care activeaza in cluburi sportive.

Numarul scolilor care intra si anul acesta in competie este limitat la 35, scoli din Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Ilfov, Ialomita şi Buzău. Echipele pot fi mixte si pot avea in componenta 5+2 membri, din care doar 1 singur legitimat in cursul acestui an scolar.  

Ca si pana acum, programul va debuta printr-un mini campionat in fiecare scoala, in zilele de 27-29 mai. Cea mai buna echipa de gimnaziu si/sau liceu va reprezenta scoala in competitia semifinala si finala, in zilele 30-31 mai, respectiv 1 iunie, la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti.

Tot ca in fiecare an, scoala beneficiaza de un kit de participare constand in veste de departajare si mingi.

In finala organizatorul premiaza locurile 1 pana la 4 si MVP-ul,la categoriile gimnaziu si liceu. Nu vor lipsi concursurile si surprizele pentru intreaga familie, o atmosfera super atractiva pentru toate varstele.

Participarea tuturor este gratuita, fiind sustinuta de sponsorul competitiei si organizator.

„Cupa Metigla” este o competiţie de baschet care se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu. În 2018 a implicat şcolile din Prahova, Buzău, Ialomita, Dâmboviţa, Ilfov şi Braşov, cu scopul de a încuraja practicarea sportului, susţinerea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea spiritului de echipă şi stimularea implicării tinerilor în folosul comunităţii. Aceasta este însoţită de o acţiune de dotare a şcolilor participante cu panouri de baschet şi material sportiv. Până în prezent, peste 100 de panouri de baschet au fost donate şcolilor participante, peste 3000 de copii si tineri au jucat baschet in meciurile organizate de noi incepand cu anul 2015.

Organizatorul competiţiei este Asociaţia „Un Strop de Fericire”, o organizaţie nonprofit înfiinţată în anul 2012, care promovează voluntariatul ca mijloc de schimbare în comunitate. Aceasta încurajează educaţia şi dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare în proiecte locale şi internaţionale, organizează evenimente sportive care susţin un stil de viaţă activ şi sănătos, sprijină integrarea socială a tinerilor din mediul defavorizat. Detalii despre aceste proiecte puteţi găsi pe www.unstropdefericire.ro sau pe canalele sociale de FacebookLinkedIn si YouTube.

METIGLA este o companie cu capital belgian, care deţine încă din anul 2000 o unitate de producţie în localitatea Ceptura, judeţul Prahova, cunoscută până în acest an sub denumirea de Coilprofil. Activitatea de producţie include sisteme complete pentru acoperiş şi hale metalice: ţiglă metalică, tablă prefalţuită, sisteme pluviale, tablă cutată, panouri termoizolante şi profile zincate, la cele mai înalte standarde europene de calitate. METIGLA este un exemplu de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere şi parteneriat. Produsele METIGLA sunt comercializate atât în ţară, cât şi în străinătate, prin distribuitori şi constructori.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.metigla.ro sau pe canalele sociale de FacebookLinkedIn si YouTube.