Lupii galbeni au stins “Farul”. Farul Constanta-Petrolul Ploieşti 0-3

După “duşul rece “  din partida cu  Daco-Getica, “găzarii “ şi-au revenit repede şi au câştigat lejer pe Litoral.

Victoria de sâmbătă cu Farul Constanta, menţine trupa luii Gigi Multescu, la 4 lungmi de U Cluj, care a învins azi, la ACS Poli Timişoara .

Nici bine nu a inceput meciul, Petrolul a deschis scorul, încă din primul minut Moldoveanu a şutat puternic, mingea a riscosat din Ispas, iar PUŞCAŞ a şutat imparabil, de la 12 metri, lateral stânga, pe colţul lung.

În minutul 9, SAIM TUDOR a şutat de la 15 metri, ducând scorul la 2-0 pentru “găzari “.

Putea fi 3-0, după 15 minute de joc, însă Robert Moldoveanu (minutul 17), i-a păsat lui Arnăutu, în locul unui şut la poartă.

Prima repriză a fost dominată clar de “lupi “, constănţenii neavând nicio ocazie clară de gol.

În mitanul secund, ploieştenii şi-au păstrat dominarea pe teren, gestionand perfect situaţia, iar în minutul 89, BORŢA a închis tabela, după ce a primit o pasă de la debutantul Alex Stoica.

Scor final Farul-Petrolul (0-3), astfel ploieştenii sunt la cel de al 20 lea succes din acest sezon, şi, are 65 de puncte.

Gură de oxigen cu Brăila.

Petrolul va întâlni, pe teren propiu, Dacia Unirea Brăila (“lanterna roşie “a ligii a 2 a), intr-un meci care poate aduce alte 3 puncte în clasament.

Meciul se va juca, sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00.

Suporterii lupilor uniţi şi la” înălţime”.

Deşi presa centrală speculează caintre suporterii “lupilor galbeni” ar fi un “conflict “, la Constanţa aceştia au demonstrate că sunt foarte uniţi, au cântat împreună tot meciul, dominând de multe ori fondul sonor de pe stadionul Farul.

“Ultras Nord” (Peluza “Ilie Oana “), mesaj pentru un suporter al lupilor galbeni care trece prin momente grele, după decesul tatălui său.

“Sunt momente grele, alt lup s-a dus. Îţi suntem alături Aline, capul sus.” a fost mesajul grupării “Ultras Nord “

Foto: Alexandra Veronica Stroe