AFC Brebu – Petrolul Ploieşti 1-1. Un meci văzut din alt unghi.(foto si video ) Sâmbătă după amiaza lupii galbeni au remizat în deplasare, scor 1 -1 cu ocupanta locului 11 în Liga A Prahova, AFC Brebu.

Cronica integrală a meciului aici: http://gazetaph.ro/sus-pe-deal-buciumul-era-sa-sune-cu-jale-petrolul-52-doar-remiza-la-brebu/

Meciul vazut din alt unghi ...

“Fanii “echipei gazdă, au avut în premieră coregrafie la o partidă de fotbal, coregrafia constând într-un banner cu mesajul “Pasiune &ambitie-Ultras Brebu...

Brebu are o grupare ultras?!?

Brebenii au jucat cu o ambiţie incredibilă, parcă în faţa lor se afla Bayern München şi brebenii trebuiau să se afirme sau în tribune s-a aflat antrenorul echipei naţionale, Christoph Daum
Brebu-Maneciu 2.

Atât la Măneciu, cât şi la Brebu în echipa gazdă, titular a fost un poliţist.

Purtătorul cu numărul 7 de la amfitrioni, Bogdan Dumitru a încurcat meseria de poliţist cu cea de fotbalist, deşi nu are nici o treabă cu fotbalul fiind un fotbalist din liga judeţeană, nici cu legea nici nu prea are treabă... în timpul meciului o parte din “suporterii “brebeni aducând injurii ploieştenilor, jucătorul B.D. (poliţistul) neimplicându-se în a-şi calma proprii fani. Mai mult... a fost arogant cu suporterii ploieşteni, iar seara târziu, atunci când un redactor al site-ului nostru i-a cerut un punct de vedere (printr-un mesaj privat pe facebook), Bogdan l-a blocat... Comunicare, frate...

Bine-nţeles cele câteva cuvinte “smulse “sunt de fapt greşeli gramaticale...

“Dar nu cred k avem ce vb. Tabela spune tot... Hai k am treabă.Vb knd am timp “... Felicitări “domnule” poliţist şi fotbalist... Fotbalul va încurca, gramatica la fel... lăsaţi-o aşa, faceţi altceva.

Ciobotaru, numărul 14 de la Brebu, a ţipat către suporterii petrolişti “Păcat că ţineţi cu Petrolul “... Bine, frate... eşti şi tu un fel de Cristiano Ronaldo şi noi nu ştim... Păcat, de tine... că joci pe maidan... Ai avut în fata echipa fanion a judeţului şi cea mai frumoasă galerie din România. O să-ţi mai faci tu poze pe “Ilie Oana “când vei veni (doar) în vizită.
Petarde şi confetti... amendă de la Jandarmerie...

“Ultrasii “de la Brebu s-au pregătit “intens “pentru marele meci.

Pe lângă un banner cu mesajul “pasiune & ambiţie – Ultras Brebu “, au aruncat pe teren cu role de hârtie şi... o petardă.

Din “pasiune şi ambiţie “... brebenii au primit amendă de la Jandarmeriei în cuantum de 3 000 lei pentru torta aruncată (“Din păcate sunt foarte supărat pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Clubul nostru a primit o amendă de 3000 lei din partea Jandarmeriei, pentru o petardă aruncată în teren. Nu consider normal acest lucru, deoarece noi am angajat o firmă de pază care iată, nu şi-a făcut datoria. Rămâne de văzut cum voi soluţiona această problemă pentru că nu îmi convine ca toate încasările să le dăm pentru această amendă” a declarat pentru http://fotbalcampinean.blogspot.ro/, Cătălin Tănase, Preşedinte AFC Brebu).

Rămâne de văzut ce măsuri va lua comisia AJF împotriva echipei gazdă, privind art. 59 din Regulamentul AJF..

Suporterii lupilor, la datorie şi la Brebu.

Peste 600 de suporteri ploieşteni au luat cu asalt micuţa arena sportive din Brebu, aceştia au stat în tribună a 2 a şi şi-au încurajat pe toată perioada meciului, echipa favorită.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=VnsoErrrwwE

Brebu-Kosovo.

Deşi părea o partidă liniştită, un spectacol fotbalistic şi o sărbătoare pentru comună prahoveană, lupii galbeni au fost primiţi la Brebu, ca la Kosovo.

Amfitrionii au jucat agresiv în multe momente ale jocului, contabilizând 7 cartonaşe galbeni şi unul roşu, iar spectatorii în unele momente au adus injurii ploieştenilor.

Bogdan Dumitru (cel de care spuneam mai sus), a fost “pedepsit “pentru aroganţe, primind 2 cartonaşe galbene, implicit pe cel roşu, din minutul 65, în timp ce ploieştenii un singur avertisement, Daniel Chiriţă (cartonaş roşu).


Brebenii şi arogantele.

Deşi în tur au fost primiţi ca “acasă” pe “Ilie Oana “, reuşind să-şi facă poze şi selfie-uri în “Arena Lupilor “, în schimb sâmbăta i-a primit pe “petrolişti “cu arogante şi multă antipatie.

De aici se naşte o întrebare, firească...

Când vreodată vor mai face brebenii poze şi selfie-uri pe “Ilie Oana “?

Indiferent de rezultat şi ce s-a întâmplat sâmbăta, AFC Brebu rămâne cu bucuria că a încurcat liderul, iar Petrolul 52 Ploieşti, a rămas lider şi după această etapă, urmând ca sâmbătă să întâlnească pe teren propriu Petrolul Băicoi, într-un meci care se anunţă a fi frumos.

Cei care nu au vazut meciul,il pot urmari in reluare aici :

https://www.youtube.com/watch?v=Rt5dwukQDFQ