Joi, 25 aprilie, Chedra Tax a remizat cu Ader, scor 3-3

Joi, 25 aprilie, Chedra Tax a remizat cu Ader, scor 3-3

Partida, contând pentru etapa a 23-a a Ligii A, a început cu Chedra mai prezentă în terenul advers. Roş-negrii au avut însă nevoie de aproape un sfert de oră pentru a deschide scorul. Cel care a marcat a fost Cristian Gavrilă, care a înscris cu un şut plasat, de la marginea careului. Din păcate, până la pauză, Ader a restabilit egalitatea dintr-o fază fixă. În minutul 20, după o lovitură liberă de la marginea careului, exterior dreapta, Gică Bărăgan a înscris.

 

La şase minute după reluarea jocului, Chedra s-a desprins din nou pe tabelă, la o fază de playstation; pase repetate, iar Ciprian Neacşu a îndeplinit o simplă formalitate. După o centrare din corner, de pe partea stângă, Ionuţ Filip s-a desprins din marcaj şi a scuturat plasa băieţilor lui Dragoş Chelba, mingea fiind trimisă sub transversală, egalând din nou. Două minute mai târziu, Chedra reuşeşte să facă 3-2, prin Cristian Gavrilă, care realizează dubla, gol ce a venit după o sarabandă de ratări. Iar cum în fotbal ocaziile se răzbună, Ader mai egalează o dată, prin Iustin Anghel, în minutul 30,

 

Finalul de meci a fost dramatic. Roş-negrii au jucat cinci minute în inferioritate numerică, Vladimir Butufei văzând în premieră în acest sezon cartonaşul roşu, după două galbene acumulate. La rândul ei, Ader suferă şi ea la capitolul superioritate, Gică Bărăgan şi Iustin Anghel, de asemenea sunt trimişi pe margine de către arbitrul Gabriel Piciu.

 

S-a terminat 3-3, iar Chedra mai are nevoie de doar trei puncte pentru a deveni matematic campioană, cu trei etape înainte de final, fiind la şapte puncte în faţa urmăritoarei directe: Petrolul 95.

 

În următoarea etapă, liderul va întâlni pe Clarf United!