GIMNASTELE DE LA CSM PLOIEŞTI, MEDALIATE CU BRONZ LA CAMPIONATUL NAŢIONAL PENTRU COPII

Cele mai mici gimnaste ale CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Campionatul Naţional de Copii, o competiţie rezervată sportivelor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani şi organizată în premieră de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică într-o comună. Evenimentul a fost găzduit de Sala de sport a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, din Cumpăna, o comună din judeţul Constanţa cu doar 12.000 de locuitori care respiră sport: are trei săli de sport, un teren de fotbal cu nocturnă şi minihotel şi multe alte facilităţi oferite celor care vor să facă mişcare.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a fost reprezentat de şapte sportive cu vârsta de 6, 7 şi 8 ani, care au reuşit să obţină o medalie de bronz în concursul ansamblurilor, precum şi o calificare individuală pentru Cupa României.

Astfel, ansamblul format din Ştefania Puiu, Maia Teodora Butnariu, Alessia Ştefania Croitoru, Delia Bianca Stroe, Ingrid Ştefania Gavril şi Raisa Maria Dinu a urcat pe ultima treaptă a podiumului (din 6 echipe participante), obţinând dreptul de participare la Cupa României, iar mezina echipei, Maria Maya Anghel, a fost a 5-a la categoria de vârstă „6 ani”, ceea ce-i garantează, la rându-i, prezenţa la Cupa României. Un rezultat promiţător a fost realizat şi de Ştefania Puiu, cea care, la categoria de vârstă „7 ani”, a ocupat locul al 10-lea.

Sportivele de la CSM Ploieşti sunt pregătite de Liliana Băescu (coordonator) şi Simona Puiu.

sursa:CSM Ploiesti