Sancţiuni ale AJF Prahova după incidentele de la meciul dintre Oţelul Larissa – Podenii Noi din Liga B Prahova. Vă readucem la cunoştinţă că la partida dintre Oţelul Larissa şi Podenii Noi, contând pentru Liga B Prahova, scor 7-2, antrenorul oaspeţilor (Marian Petrescu) a fost eliminat în minutul 28, pentru injurii aduse arbitrului asistent respectiv jigniri patronului echipei gazdă şi intrarea pe teren.

În repriza a 2 a, în minutul 70, Marian Petrescu a înjurat din nou arbitrul, de data aceasta din tribună. La acel meci a fost şi un alt incident, Bogdan Brotac de la Rapid Mizil, jucând pentru Oţelul Larissa pe legitimaţia de joc a lui... Căpăţâna Gheorghe, “amfitrionii “făcând o ilegalitate şi pierzând meciul la “masă verde “cu scorul de 3 – 0.

Ce a decis comisia de disciplină a AJF Prahova ? La contestaţia depusă de gruparea din Podeni, Oţelul Larissa a pierdut meciul la “masă verde “pentru că un jucător a fost folosit pe fals. Marian Petrescu (antrenor la Podenii Noi şi jucător la CS Băneşti) pentru intrarea în teren şi injurii, doar AVERTISMENT şi 300 lei amendă.

O decizie surprinzătoare, sancţiunea disciplinară neexistând, deşi în regulament scrie “minim 2 etape “pentru intrarea în teren şi injurii aduse (Art. 63 – Abateri sancţionate cu eliminare).

foto:Prahovasport.ro