DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă să lupte pentru visurile sportivilor paralimpici români

·        DHL Carpathian Marathon powered by MPG este pentru al cincilea an consecutiv alături de sportivii paralimpici români;

·        O echipă de ştafetă formată din atleţi paralimpici va lua startul, pe 22 iunie, în competiţia de la Cheile Grădiştei Fundata;

·         Ziua Sportului Paralimpic, eveniment desfăşurat pentru al doilea an consecutiv, cu prilejul DHL Carpathian Marathon powered by MPG;

·        Înscrierile continuă pe www.maratondhl.ro, secţiunea Înscriere;

 

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă tradiţia şi investeşte în viitor, în performanţă şi în sport! Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul susţine Comitetul Naţional Paralimpic şi pe aceşti sportivi de excepţie, care îşi doresc să aducă cinste României şi să ne reprezinte cu succes la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Pentru a le îndeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, şi-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către această cauză. Astfel, toţi concurenţii care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Grădiştei, nu numai că se vor putea bucura de o experienţă fabuloasă pe culmile Carpaţilor, dar vor şi scrie o poveste frumoasă despre omenie şi bunătate, despre recunoştinţă şi apreciere la adresa sportivilor paralimpici români.

În acest an, alături de toţi participanţii la eveniment, se va alătura la start o echipă de ştafetă formată din trei atleţi paralimpici, oferind un exemplu de motivaţie şi determinare.

În plus, ca o continuare a proiectului iniţiat în 2018 în cadrul DHL Carpathian Marathon powered by MPG, Ziua Sportului Paralimpic se va desfăşura, şi în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiştei. Aşadar, pe 22 iunie, toţi cei prezenţi la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea şansa să cunoască mai multe despre cauza socială pe care evenimentul a ales să o susţină în ultimii cinci ani. Participanţii vor putea astfel interacţiona cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele şi planurile de viitor şi, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football şi goal ball.

”Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea faţă de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noştri să fie susţinuţi prin donaţii, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montană de top din România. Comitetul Naţional Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susţine performanţele sportivilor paralimpici şi crede în visurile şi în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători şi mândri să continuăm acest parteneriat”, a spus Sally Wood-Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic.

”Vestea continuării parteneriatului cu DHL Carpathian Marathon powered by MPG este extraordinară pentru noi. Avem speranţa că şi datorită lui vom reuşi să performăm la cel mai înalt nivel la Tokyo. Ca în fiecare an, vom avea şi noi o echipă de ştafetă la start, pe 22 iunie. Mai mult decât atât, ne bucură să anunţăm că vom organiza din nou Ziua Sportului Paralimpic, care se va desfăşura în acelaşi timp cu evenimentul de alergare. Astfel, toţi cei prezenţi la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor putea să joace sport împreună cu noi, ne vor cunoaşte îndeaproape poveştile şi visurile”, a precizat Ciprian Anton, vicepreşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic.

Oferă-ţi şansa unei aventuri de 10! Trăieşte experienţa DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a ediţie!

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secţiunea Înscriere! Invitaţia de participare la probele de Maraton, Semimaraton, Ştafetă sau Crosul Copiilor este deschisă pentru toţi cei ce iubesc sportul, natura şi adrenalina şi vor să-şi ofere şansa unei experienţe de 10, în inima Carpaţilor. Până pe 31 mai, puteţi beneficia de pachetul Regular, la preţul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice şi 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice şi de 160 lei / participant pentru companii.

Ediţia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piaţă pe segmentul proiectelor sportive adresate participanţilor amatori, cu o experienţă semnificativă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este susţinut de sponsorii Generali, Medlife, Barilla şi Goldnutrition şi îi are ca suporteri pe La Vitta, Buff Romania, 4X4, Superfit, Terapie prin mişcare, Organic India, ALKA, Easy Plast, Recosport, Orlandos, Torockoi, Julis Meinl, Temad si Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alătură ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego şi Napolact, ca sponsori. Companiile Polach, Digisign, Bachmann si Vora Invest susţin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are ca partener oficial pe Kaufland Romania, iar Sunnto s-a alăturat ca sponsor al evenimentului.

Evenimente partenere: Bucharest International 10K şi Braşov Marathon.

Le mulţumim partenerilor media care s-au alăturat evenimentului şi ne susţin în campania de promovare: Radio ZU, Adrenallina, Alerg.ro, Business Cover, Business Review, GOKID.ro, News.ro, Sunt-în-formă.ro, Ziarul de Sport şi 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro şi vă ţinem la curent cu toate noutăţile pe pagina Facebook DHL Maraton.