Lupii galbeni vor imparti flori si cadouri in centrul comercial Winmarkt

Pe 8 martie, clientele centrului comercial Winmarkt vor avea parte de surprize şi cadouri inedite. Membrii echipei de fotbal FC Petrolul Ploiesti vor fi prezenţi în centrul comercial şi vor avea o misiune specială. De aceasta dată miza nu mai este scorul, ci ca toate doamnele şi domnişoarele să se simtă cu adevărat speciale.

Cu ocazia Zilei Femeii, începand cu ora 13:00, fotbalistii echipei ploiestene  vor fi prezenţi în centrul comercial Winmarkt pentru a împărţi flori si cadouri doamnelor şi domnişoarelor, dar şi pentru a oferi autografe şi sesiuni foto.
În aceeaşi zi, femeile prezente în centrul comercial vor beneficia şi de sesiuni gratuite de make-up şi hair styling.
Petroliştii care nu au apucat să cumpere încă un cadou pentru doamnele şi domnişoarele din viaţa lor, vor vizita şi „Târgul de cadouri” din Winmarkt, de la etajul 1, unde oricine poate găsi cadoul potrivit pentru persoanele dragi, de la bijuterii şi produse hand-made, până la flori cu petale din sapun sau flori criogenate.
Special pentru Ziua Femeii, pe 7 si 8 martie, Winmarkt Ploieşti organizează şi o campanie pentru clienţi, oferind sute de vouchere cadou la cumpărături în valoare de minim 100 lei.

foto:FC Petrolul Ploiesti (arhiva)