Drept la replica. Marian Petrescu – CS Banesti . Pe adresa de e-mail a fost trimis un drept la replica din partea jucatorului echipei de fotbal CS Banesti , Marian Petrescu ( Liga a 4 a judeteana ) privind eliminarea sa …ca  antrenor la partida dintre Oţelul Larissa si Podenii Noi ,din Liga B Prahova.

Jucatorul de la CS Banesti ne-a trimis pe adresa redactiei un drept la replica in legatura cu un articol aparut in presa locala , deoarece “politica editoriala “ a site-ului nostru de a fi “open “ dand ocazia fiecaruia sa se exprime “independent “ , publicam dreptul la replica a fotbalistului de la CS Banesti , in aceelasi timp redactia nu-si asuma randurile de mai jos,AJF urmand sa reglementeze eroarea comisa.

“ Ca urmare a articolului aparut in Ziarul Prahova din data de 21 03 2017 (https://ziarulprahova.ro/2017/03/jucator-de-la-banesti-eliminat-ca-antrenor/) precizez urmatoatele : - tot ce se spune despre jucatorul legitimat la CS Banesti si care ,,se presupune ca ar fi antrenorul echipei AS Podenii Noi este o crasa dezinformare care nu face altceva decat sa sustina faptul ca ,intre cei care joaca amator si de placere vine un om cu scrupule si anume Teodorescu Adrian cunoscut sub pseudonimul ,,TEO,, ( fost oficial al unor grupări cu nume, precum Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Poiana Câmpina, CSM FC Ploiesti, in prezent patron la echipa de fotbal Oţelul Larissa Dobrota inscrisa in Liga a 5 Prahova Seria Valeni), care , in ciuda amenintarilor atat in timpul meciurilor cat si dupa (amenintari care se pot dovedi prin proba video ) a continuat sa dezinformeze si la nivel central in Ziarul Prahova .

Dezinformarile aduse jucatorului Petrescu ,fiu al satului Podenii Noi ,spectator la meciul dintre Otelul Larisa -AS Podenii Noi nu numai ca se pot demonstra dar il pun intr-o lumina nefavorabila pe cel care a fost ( Iată „tabloul” complet al marcatorilor din Liga A Prahova - Marian Petrescu ocupand locul al 2 lea cu 14 goluri marcate in Liga A Prahova ( comform art.din 23 februarie 2017 .-palmares publicat in Ziarul Prahova, ziar care zilele trecute il contesta si dezinformeaza cititori.

Una din dezinformarile aduse ar fi ca ,scorul real intre cele doua echipe este de 7-2 nu 8-2 cum au scris cei din redactia ziarului .

Acest scor nu reflecta realitatea echitabila intre cele doua echipe anume ca echipa Otelul Larisa a folosit jucatori legitimati in ligile superioare !

In acest sens echipa oaspete AS Podenii Noi , prin delegatul echipei a formulat in scris o contestatie prin care aduce la cunostinta Comisiei de disciplina AJF Prahova faptul ca echipa adversa a folosit jucatori din ligile superioare .

Nadajduim ca fotbalul prahovean sub obladuirea directa a Asociatiei Judetene de Fotbal Prahova va ramane un exemplu pozitiv pentru promovarea sportului in randul tinerilor independent de afirmatile negative ale unor detractari care nu fac altceva decat sa faca abuz de functie si de putere .

foto: www.frf-ajf.ro