Aseară după victoria controversata a Chindiei Târgovişte, de la Piteşti (scor 0-1), cu o eliminare a piteşteanului Andrei Panait (min.47), un penalty ratat de FC Argeş in prelungirile primului "mitan " si un gol marcat de Chindia in minutul 89, dâmboviţenii au început cu "arogante " la adresa lupilor galbeni.
 
Pe pagina clubului, a apărut un mesaj prin care târgoviştenii ameninţă Petrolul cu "bătaia ", Petrolul fiind scris cu p mic, semn ca fair play-ul si bunele maniere la echipa de lângă Turnul Chindiei sunt lipsa cu buna ştiinţă.
 
Reacţia suporterilor găzarilor nu a intarziat sa apara .
 
De la cele mai acide comentarii si injurii, ploieştenii le-au adus aminte târgoviştenilor ca îşi fac cumpărăturile in mall-urile din Ploiesti, ca au facut scoala de şoferi in "urbea lui nenea Iancu ", ca au facut selfie pe "Ilie Oana " si ca vin la Ploiesti, ca in Capitala tarii.
 
Chindia Târgovişte, o echipa fara istorie si tradiţie.
Actuala echipa "reprezentativa " pentru Târgovişte s-a înfiinţat in anul 2010, de fostul internaţional Gică Popescu, care a plecat de la club in anul 2013.
Cele mai mari " performanţe" ale actualului club sunt (doar) două promovări în Liga a ll a, locul 2 în sezonul 2011-2012, şaisprezecimile Cupei României (2014-2015) si anul trecut au pierdut barajul de promovare in liga 1, in fata echipei FC Voluntari.
 
FCM Târgovişte, reprezentanta de drept a oraşului.
 
Pentru cei care se dau "mari " suporteri ai echipei de pe Dâmboviţa (multi fiind stelişti si dinamovişti), FCM Târgovişte este de drept echipa oraşului.
FCM Târgovişte a fost înfiinţat în anul 1950, avand numele Energia Târgovişte.
 În sezonul 1956, echipa a jucat în Divizia C, în anul 1957 denumirea a fost schimbata in Metalul Târgovişte, iar in anul 1959 a promovat in Divizia B (actuala Liga 2).
 In anul 1961 Metalul a promovat in Divizia A. 
Nu a rezistat prea mult, Metalul retrogradând anul următor, iar in anul 1967 a ajuns înapoi in Divizia C. Timp de 8 ani (1969 - 1977), echipa a jucat doar in divizia secunda, în anul 1972 clubul şi-a schimbat denumirea in CS Târgovişte. Intre anii 1977 - 1984, CS Târgovişte a jucat in Divizia A (liga 1), unde a facut "figuraţie " cu echipele comuniste, cea mai buna clasare fiind pe locul 7 (sezonul 1978-1979).
 
Timp de 10 ani (1984-1994), echipa a jucat numai in a 3 a divizie a tarii, in 1994, sub un nou nume (Oţelul Târgovişte) a promovat in Divizia B, in anul 2000, retrogradând iar in C. 
 
 În vara anului 2004, la începutul Diviziei B (liga a 2 a), echipa a fost la un pas de a se retrage din cauza datoriilor foarte mari. Aceasta fiind salvata de Ghiorghi Zotic (om de afaceri), iar in anul 2005 clubul a fost salvat de la retrogradarea în Divizia C, in urma retragerii echipei Unirea Focşani.
 
În martie 2010, clubul nu a mai evoluat la Târgovişte, mutându-se la Şotânga. 
A fost practic anul "decesului " pentru FCM Târgovişte, echipa fiind " cumpărată" de Gică Popescu, acesta înfiinţând o alta echipa, Chindia Târgovişte.
 
 
Am facut o scurta analiza a celor doua echipe târgoviştene pentru a evidenţia diferenţa enorma intre FC Petrolul Ploiesti si echipa din Târgovişte, oricum s-ar numii aceasta.
 
Lupii invadează Târgoviştea ? 
 
Sâmbătă, 9 martie a. c, începând cu ora 14.00, Petrolul Ploiesti va juca in "deplasare " cu Chindia Târgovişte.
 
Pe site-urile de socializare, suporterii lupilor galbeni au început mobilizarea pentru deplasarea la Târgovişte.
La o distanta de doar 49 km., se pare ca Petrolul Ploiesti va avea cea mai mare susţinere (in deplasare) din liga a 2 a si datorita faptului ca "vecinii " de judeţ au început sa prindă tupeu, după 2 victorii cu cântec, "acasă" cu Aerostar si in deplasare cu FC Argeş.
Chindia, echipa fara suporteri adevăraţi.
Majoritatea suporterilor echipei târgoviştene sunt stelişti sau dinamovişti (nu ştim cum se înţeleg aceştia la meciuri), drept dovada ca meciul dintre Chindia si Aerostar s-a jucat pe un stadion aproape gol.
"Ultrasii " din Târgovişte si cumpărăturile din mall-urile ploieştene.
Daca ajungi într-o zi de weekend la unul dintre mall-urile din Ploiesti, sigur găseşti (minim) 2 maşini înmatriculate in Dâmboviţa, semn ca "ultrasii " au venit la cumpărături.