Susţine performanţa în Unifight. ACS DINAMO VICTORIA PLOIEŞTI are nevoie de sponsorizări pentru deplasările de la campionate europene şi balcanice
Sportivii de la ACS Dinamo Victoria Ploieşti au de efectuat anul acesta 3 deplasări, la 3 competii internaţionale de Unifight.
 
Astfel, două deplasări în Bulgaria la Campionatul European de Unifight cadeţi şi juniori, în luna iunie şi la aceeaşi competiţie (seniori) în luna iulie.
Campionatul European de Unifight va avea loc în Petrich.
 
În luna septembrie sportivii vor să se deplasare la Campionatul Balcanic de Unifight pentru cadeţi şi juniori din Grecia.
 
Reamintim, în urmă cu aproximativ 1 an şi 6 luni, mai exact în luna septembrie 2017, sportivul Bogdan Alexandru Teodorescu a fost singurul medaliat (român) la Balcaniadei de Unifight pentru copii, cadeţi şi juniori, acesta devenind vicecampion balcanic. 
 
ACS DINAMO VICTORIA PLOIEŞTI este este susţinut de antrenori, de părinţii sportivilor şi de sportivii seniori, de aceea face un apel către potenţialii sponsori.
Cele 3 deplasări cât şi pregătirea sportivilor sunt foarte costisitoare, de aceea reprezentanţii clubului apelează la o metodă de a strânge banii necesari.
Vă facem cunoscut că ACS DINAMO VICTORIA PLOIEŞTI are sportivi care au fost medaliaţi în ediţiile din anul 2017.
 
Cei care vor să ajute o pot face donând în contul clubului:
Asociaţia Clubul Sportiv Dinamo Victoria Ploieşti
RO55BRDE300SV0849498300