Gală de box de mari dimensiuni la Ploiesti (video )
Sala de box de pe Bulevardul Castanilor a depăşit suta în week-end. Aici s-a disputat un Campionat Naţional în toată regula numai că a avut caracter amical. În ringul ploieştean s-au desfăşurat peste 100 de meciuri la toate categoriile de luptă. Şi-au măsurat forţele pugilişti de la CSM Ploieşti, Petrolul, Steaua, CS Craiova, Rapid, CSM Craiova, CSM Buzău şi Conpet Ploieşti. Cele 8 cluburi au luptat cu tot ce au avut mai bun la dispoziţie. Maestrul emerit Titi Tudor spune că a fost pentru prima oară când au boxat atâţia pugilişti fiind un record de participare. Chiar dacă a fost o gală de verificare, Titi “Prosop” şi a onorat încă o dată porecla fiind bucuros că boxul românesc mai are de unde alege cu atâţia sportivi în ring.
Bucuroşi au fost şi sportivii care s-au simţit ca la competiţiile oficiale. Şi-au dat pumni cei mai mici dintre luptători, au fost confruntări cu multe orgolii, dar şi întâlniri între fete. Pentru boxerii CSM-ului au fost primele teste după cantonamentul de pregătire. Ei le-au promis antrenorilor Titi Tudor şi Adi Părlogea că în acest an vor cuceri cât mai multe trofee.
Prima competiţie oficială din acest an va fi dedicată pugiliştilor sub 22 de ani. CSM Ploieşti are câţiva sportivi de calitate la acest nivel, iar acum aşteaptă şedinţa Biroului Federal din această săptămâna care va stabili locaţia competiţiei.
sursa:Valea Prahovei TV ( www.vptv.ro )