Debut cu stângul în faza a II-a din campionat . Volei Municipal Zalău – Tricolorul LMV Ploieşti 3:1 Sambata seară a început faza a II-a din Divizia A1 la volei masculin, Tricolorul LMV Ploieşti debutând pe terenul vicecampioanei în exerciţiu, Volei Municipal Zalău. Echipa antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu nu a început, însă, cum şi-ar fi dorit.

Tricolorul LMV şi-a adjudecat primele două puncte ale setului întâi, însă, gazdele au replicat printr-o serie de trei puncte la rând. Apoi, Volei Municipal Zalău s-a desprins la 8:5, după o altă serie de trei puncte consecutive, pentru a mări avantajul, scor 12:6.

Iar la cel de-al doilea timeout tehnic echipa din Sălaj avea un ecart considerabil, scor 16:8. Tricolorul LMV nu a putut să remonteze diferenţa, care a crescut chiar la nouă lungimi, scor 20:11, deşi a mai echilibrat jocul, iar actul întâi a revenit gazdelor, scor 25:17.

În setul secund, Tricolorul LMV a arătat o altă faţă, controlând jocul încă din start, distanţându-se la două puncte de la 3:3 la 5:3. Gazdele au egalat la 5, dar ploieştenii s-au desprins din nou la două lungimi, scor 9:7. Şi de data aceasta echipa din Zalău a egalat, însă Tricolorul LMV a refăcut ecartul de două puncte, puţin mai târziu, scor 12:10.

continuare :