În “Latină “cu Blejoiul


Sâmbăta 18 martie 2017, Petrolul Ploieşti a învins pe “Ilie Oana “contracandidata la promovarea în liga a 3 a, gruparea CS Blejoi, cu scorul de 5-0.

Meciul a început practic la “Pomul Verde “, în jurul orei 16.10, atunci când echipa a făcut un popas spre stadion, jucătorii “petrolişti “fiind primiţi cu cantece si aplauze . 

Drumul către “Latină “.

În jurul orei 17.30, împreună cu un mic grup de suporteri de la Peluză Latină am mers către stadion, după obişnuitul control corporal, am intrat în peluza.

Deşi peluza nu a fost foarte populată, datorită faptului că mulţi membrii ai “Latinei “au interdicţii, cei 200 ultrasi au cântat şi încurajat echipa tot meciul, apoi la sfârşitul meciului şi-au aplaudat favoriţii.

Ultras pentru 2 ore...

Printre “latini “a fost şi subsemnatul, am cântat alături de ei, m-am bucurat, am scandat şi am fost primit de băieţi, ca acasă, chiar dacă pe unii dintre aceştia îi cunosc personal şi suntem prieteni.

Nici o înjurătură, nici o torţa, petardă...

Deşi, unii îi etichetează pe nedrept, “ultrasii “de Peluză Latină, aceştia au dat (din nou) semn de civilizaţie în peluza , neavând nici o torţa, petardă, şamd.Mesaje pentru gruparea KNOT.

Gruparea KNOT a împlinit de curând 13 ani de la înfiinţare şi a afişat 2 mesaje la meciul de sâmbătă.

“Echipa, Peluza, primul gol sau prima bară, aveam pielea de găină, cu toate că era vara “. Mesaj care face trimitere la noul drum al echipei Petrolul, din vara trecută.

“Că de n-ar fi nu s-ar povesti. - KNOT “.

Victoria lupilor şi primirea călduroasă a băieţilor din Peluză Latină, a făcut într-o seară de sâmbătă, una frumoasă şi perfectă.Ziua alături de Latină, s-a terminat tot acolo unde a început... la Pomul Verde, alături de o parte din băieţii din T 2 şi Peluza “Ilie Oana “, jucători şi staff – ul echipei (aceştia stând câteva minute)  şi de puştiul Robert Mihăilă,mama sa si prietenii sai ...