Cupa Suporterilor
Suporterii echipei PetrolulPloiesti din " Peluza Latină"  vor organiza,sambata, 22 decembrie, la Sala "Leonard Doroftei " ( strada Milcov nr.1 ) ,  un eveniment caritabil pentru copiii nevoiasi .
La fel ca anul,trecut "latinii " vor face un  turneu de fotbal in sala,intre suporteri ,echipele participante sunt formate din membrii ai Peluzei Latine ( 8 echipe ) si membrii ai Tribunei a 2 a . 
Castigatoarea turneului va juca un meci demonstrativ cu FC Petrolul Ploiesti .
 
La evenimentul care va incepe la ora 17.00,va fi organizata o strângere de fonduri  pentru copii nevoiasi . 
Potrivit comunicatului Peluzei Latine,pe langa meciurile de fotbal vor avea loc si momente artistice, stand up comedy cu  Fabio Cârstea si Dan Enache,un concert de colinde traditionale romanesti si tombola cu concursuri .
Pe langa invitatii speciali se numara  Cătălin Burlacu, Cristi Vlad ,echipa de fotbal FC PETROLUL PLOIESTI ,samd.
Se pot face donatii in alimente,haine,dulciuri si jucarii .
Cei care nu pot ajunge la acest eveniment,pot dona astfel: 
Cont Bancar :
Asociatia Nodul Petrolist
RO73BTRLRONCRT0201313501
CIF 31361307
PayPal:
alaturidepetrolul@gmail.com
 
”Pe data de 22 Decembrie 2018, cu începere de la ora 17, sunteţi invitaţi la sala ,,Leonard Doroftei”, strada Milcov, nr.1 pentru a lua parte la a 2-a ediţie a acestei competiţii. 
Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine (8 echipe) şi Tribuna a 2-a (4 echipe), iar echipa câştigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploieşti. 
Vom avea invitaţi speciali care au pus oraşul Ploieşti la loc de cinste. Fie că vin din fotbal, actorie sau baschet vor fi alături de noi pentru această cauză nobilă. 
Invităm alături de noi toţi petroliştii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie!
De asemenea, orice ploieştean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment, nu rămâneţi indiferenţi şi ajutaţi copiii greu încercaţi de soartă!
 
INTRAREA LIBERĂ!”  este postarea suporterilor din Latina .
 
 
Info Ploiesti City este pentru al doilea an consecutiv,partener media al evenimentului .