Arbitrii prahoveni au fost premiati pe anul 2018

CJA Prahova – forul care conduce activitatea arbitrilor prahoveni – a respectat tradiţia premierii de final de an, banchetul arbitrilor, cel mai vechi eveniment de acest gen din fotbalul prahovean şi nu numai, desfăşurându-şi “episodul” aferent anului 2018.
Într-o atmosferă plăcută şi o locaţie elegantă – complexul Ana Maria Pop din Bucov – cei peste 100 de invitaţi au avut parte de o petrecere pe cinste, “momentul principal” fiind, ca de fiecare dată, premierea cavalerilor fluierului prahoveni.

Gheorghe Constantin – invitat de onoarearbitrii a

Fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, ecuson FIFA mulţi ani, suceveanul Gheorghe Constantin a fost invitatul special al petrecerii, acesta fiind cel care a oferit câteva premii, profitând de oportunitatea apărută, de a se afla la Ploieşti, unde fusese delegat drept observator de arbitri la meciul Petrolului cu CS Baloteşti. Prezenţă discretă, cu un discurs pertinent, făcând referire la “schimbul de generaţii şi schimbarea mentalităţilor” în arbitrajul românesc, cel cunoscut în lumea fotbalului drept “Costică Suceavă” s-a bucurat pentru prezenţa în mijlocul arbitrilor prahoveni.

CONTINUARE :

sursa:http://ziarulprahova.ro/