Duminica,dupa amiaza la meciul dintre Petrolul Ploiesti-CS Balotesti ( scor 5-1 pentru lupii galbeni ),detalii despre meci AICI , http://infoploiesticity.ro/sport/2023-petrolul-ploiesti-a-terminat-anul-cu-o-victorie-clarapetrolul-ploiesti-cs-balotesti-5-1.html , ULTRASII ploiesteni din Peluza Latina au pregatit o noua coregrafie de exceptie.
Sub sloganul " TRAIASCA ROMANIA  DODOLOAŢĂ",suporterii lupilor galbeni,din Peluza Latina au realizat o scenografie superba dedicata Cenetenarului .
Scenografia ( coregrafia ) a fost compusa din 2 panze uriase cu chipul Regelui Ferdinand 1 ( pe timpul caruia s-a faurit Marea Unire ) ,un steag tricolor in mijlocul caruia a fost desenata  stema Regala , in stanga si dreapta steagului au fost cartoane albe ,iar deasupra si sub stema si panze au fluturat steaguri tricolore.
Grupul United,a contribuit la coregrafie cu un mesaj de dragoste pentru tara .,,IUBITA MEA SE CHEAMĂ ROMÂNIA!" a fost mesajul celor din United ,iar in timpul afisarii coregrafiei suporterii au fluturat steaguri tricolore .
Coregrafia completa a fost explicata de suporterii din "Latina" pe pagina de facebook  a peluzei :
" TRĂIASCĂ ROMÂNIA DODOLOAŢĂ
La 100 de ani de la Marea Unire, acest act de mare sărbătoare, nu a fost mai bine reprezentat decât au reuşit să o facă băieţii din peluze!
Astăzi a fost rândul nostru, celor din Peluza Latină să aducem un omagiu unora dintre cei mai importanţi artizani ai Marii Uniri, Regele Ferdinand I Reîntregitorul şi Mareşalului Constantin Prezan însoţit de mesajul Trăiască România dodoloaţă. Mesajul reprezintă strigătul copilului din Lancrăm, care a devenit realitate. Pe lângă acestea a fost afisată şi harta României Mari, în mijlocul ei fiind desenată STEMA REGATULUI ROMÂNIEI INTREGITE!
Un alt mesaj afişat a fost :
"IUBITA MEA SE CHEAMĂ ROMÂNIA!"
Un citat din George Călinescu despre România! Un nume cu rezonanţă pentru cei care poartă în suflet tricolorul şi iubesc acest pământ binecuvântat.
Iar cel din urmă mesaj legat de Centenar :
"Preferăm să murim în mocirlă într-o Românie Mare, decât să pierim în Paradisul unei Românii mici!"
În acest citat adaptat, Ion Antonescu îşi exprima dorinţa de unire a Principatelor într-o singura Românie Mare. Ion Antonescu dovedea încă o dată faptul că pe primul loc se afla întregirea tarii şi nu beneficiile de pe urma aceste întregiri.
Ultimul mesaj afisat a fost legat de unul dintre suporterii echipei KRC Genk, arestat şi la această oră de autoritaţiile din Malmo(Suedia).
"ZELFDE MENTALITEIT"
"MATHI MET ONS" 
Traducere ->
"Acceaşi mentalitate"
"Mathi cu noi"
Săptămâna trecută Genk a jucat în Europa League la Malmo, după meci existând lupte de stradă intre poliţia locală şi suporterii celor de la Genk. În urma lor, câţiva suporteri fiind arestaţi, ulterior fiind eliberaţi cu excepţia lui Mathi, membru în GCF(Casuals Genk). Suntem alături de ai noştri până la capăt!
NIHIL SINE DEO!" 
 

Foto : Peluza Latina 

Video :Ady Marius ( facebook )