Totul pentru fotbal .Pentru Andrei Auras prima şi singura pasiune este fotbalul

Andrei Auras este din satul Olari (comuna Olari ) şi are 21 de ani. Aceasta a terminat în 2016 Colegiul Economic “ Virgil Madgearu”  din Ploieşti.

Andrei a făcut junioratul la CSM Ploieşti ,după care a continuat să joace la echipa de fotbal Olari, după ce aceasta s-a desfiinţat, a trecut la rivala Unirea Lacul Turcului. În anul 2016 acesta a avut o accidentare gravă la meniscul stâng şi a trebuit să renunţe la fotbal. În anul 2017, Andrei, a început cariera în arbitraj. Meciul la care a debutat a fost meciul juniorilor de la HM Campina şi ACS Băicoi (arbitru asistent), urmând ca la nici o săptămână să bifeze primul sau meci si să fluiere, la Valea Călugăreasca împotriva celor de la AFC Brebu, încheiat cu 5-2 în favoarea “ gazdelor “ . Acesta a avut foarte multe meciuri atât la juniori, cât şi la seniori. În curând va ajunge la pragul de 200 de meciuri.

Anul acesta pe data de 14 aprilie , a susţinut examenul pentru liga A Prahova (liga a 4 a), având cea mai mare medie 8,20. Meciul de debut la Liga A, a fost la partida dintre Petrolul 95 Ploieşti şi CSO  Teleajanul Văleni de Munte, un joc tare, în timpul căruia au fost date câteva avertismente şi chiar şi 2 eliminări.

De la promovare şi până în prezent a bifat 8 meciuri la Liga A.

 Andrei Auras este unul din arbitrii tineri de la Consiliul Judeţean al Arbitrilor "Dr. Emil Vlaiculescu " Prahova. Acesta are ca obiectiv, ca în anul ce urmează să promoveze la nivel naţional liga a 3 a.

 Site-ul Info Ploieşti City, îi doreşte mult succes în tot ceea ce şi-a propus. Judeţul Prahova are multe tinere talente ascunse. Info Ploieşti City îi descoperă şi îi ajută să iasă în evidenţă.