În restanţa contând pentru etapa a 10-a la minifotbal, Chedra Tax a învins şi pe Ader
 
Finalul turului s-a încheiat fericit pentru Chedra Tax. După o partidă aprig disputată, în care ocaziile au existat la ambele porţi, roş-negrii s-au impus în faţa celor de la Ader, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 10-a.
 
La şapte minute de la debutul meciului, Ciprian Neacşu a  înscris pentru 1-0. Suferind din plin primirea golului, nervii au cedat în tabăra albaştrilor de la Ader şi Costin Arvunescu vede două cartonaşe galbene consecutiv, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică. Chedra a profitat de avantajul oferit de gazde şi în numai trei minute a dinamitat poarta adversă prin Andrei Ciobanu (min. 17), Cristian Gavrilă (min. 18) şi acelaşi Ciprian Neacşu (min. 19), care a stabilit scorul pauzei; Ader-Chedra Tax 0-4.
 
Repriza a doua a oferit un joc calm al echipei antrenate de Dragoş Chelba, care a primit un gol în minutul 25, neajutând prea mult Ader-ul condus de pe margine de Daniel Chiriţă.
 
S-a terminat 1-4, iar Chedra termină en-fanfare acest tur de campionat, stabilind 12 victorii şi un egal, şi un total de 37 de puncte, fiind liderul ligii A la minifotbal.