Chedra Tax  a devenit campioană de toamnă la minifotbal.Chedra Tax - Petrolul 95 Ploiesti  4-1

Luni, 26 noiembrie, Chedra Tax a izbutit încă o victorie; 4-1 cu Petrolul 95, confruntare ce a contat pentru etapa a 13-a a ligii A de minifotbal.

Pe terenul 1 al bazei sportive Kiru Sport, prima repriză a meciului a oferit doar câteva ocazii la ambele porţi. Dacă gazdele din acest meci s-au axat mai mult pe şuturi de la distanţă, majoritatea fiind parate de Aurel Panaite, de partea cealaltă, Chedra a ripostat prin viteză şi pase scurte, făcând ca mingiile ajunse în careu să treacă la mici distanţe de poarta lui Ion Catană.

În partea secundă, Chedra s-a apărat perfect, ţinând la distanţă adversarii şi, în urma unei lovituri libere, Cristian Gavrilă a deschis scorul în minutul 31, şutând năpraznic, fără nicio reacţie pentru experimentatul portar al celor de la Petrolul 95. Patru minute mai târziu, Chedra îşi măreşte avantajul prin Cristian Mihăiţă. O vorbă din fotbal sună cam aşa: 2-0 este întotdeauna cel mai periculos scor. Asta s-a întâmplat şi în acest meci, când imediat după reluarea jocului, Valentin Sandu a redus din handicap; 2-1. Elevii lui Dragoş Chelba, însă, au arătat de multe ori în acest campionat că psihicul joacă un rol foarte important indiferent de moment şi de câştigat câştigă doar cei ce cred. Astfel, în minutul 39, Cristian Mihăiţă a reuşit dubla, iar în ultimul minut de joc, Florin Pripu a stabilit scorul final cu o lovitură de cap imparabilă; 4-1.

Aşadar, în urma acestui rezultat, Chedra Tax devine campioana de toamnă a acestui sezon, cu un meci mai puţin disputat. Partida cu Ader urmând să se joace joi, 29 noiembrie, cu începere de la ora 21:20!