Minifotbal Ploiesti . “Show” făcut de Chedra Tax în penultima etapă la minifotbal

Joi, 22 noiembrie, Chedra Tax s-a duelat cu o echipă aflată în subsolul clasamentului, care nu cunoscuse victoria deloc. Trupa lui Dragoş Chelba a venit la această partidă după o serie pozitivă de unsprezece partide consecutive fără înfrângere.

 

Prima ocazie a partidei le-a aparţinut roş-negrilor. În minutul 1, Ionuţ Herea a şutat din interiorul careului, de pe centru, reuşind astfel să deschidă scorul. Old Boys a încercat să ofere replica, prin şuturi de la distanţă, dar cei care au marcat au fost tot elevii lui Dragoş Chelba, prin Ciprian Neacşu, în minutul nouă. Opt minute mai târziu, o centrare de pe dreapta trimisă de Cristian Mihăiţă, paralel cu linia porţii, în marginea careului mic, nu a putut fi ajunsă de portarul advers, iar Georgian Condrea face 3-0. Băicoienii au reuşit şi ei să marcheze în penultimul minut al primului act, urmând ca scorul pauzei să fie stabilit de acelaşi Georgian Condrea; 4-1. Aşadar, dublă pentru atacantul liderului la zi.

 

Tot în primul minut al celei de-a doua reprize, Chedra a reuşit să marcheze prin Marian Matei; 5-1. Având o poftă frumoasă de joc, Ionuţ Herea face şi el dubla două minute mai târziu; 6-1, urmat la alte două de Ciprian Neacşu, tot cu o dublă; 7-1. După o jumătate de oră de joc, alb-negrii din Băicoi au creat din nou emoţii băieţilor lui Dragoş Chelba, dar fundaşul Florian Pripu s-a dovedit a fi un stâlp greu de trecut. Cu toate acestea, Chedra avea să mai înscrie de cinci ori în cinci minute, prin Georgian Condrea, care a făcut primul poker din acest sezon, Marian Matei, care a făcut şi el hat-trick-ul şi Ionuţ Herea, de asemenea, stabilind scorul final tot cu un hat-trick în această partidă. Finalul de joc le-a aparţinut celor din Băicoi, care au marcat cel de-al doilea gol.

 

Aşadar, 12-2 scor final, şi Chedra rămâne în continuare neînvinsă în acest tur de campionat. Pentru lider urmează partida cu Petrolul 95 şi restanţa cu Ader.