10 ani de minifotbal in judetul Prahova
Una dintre cele mai bune ligi de minifotbal din Romania, este din judetul Prahova, asa cum titreaza si site-ul oficial al Federatiei Europene de Minifotbal. Liga Mini Fotbal (LMF abreviat) a fost înfiinţată în octombrie 2008, când 28 de echipe de minifotbal au început să joace în primul campionat de minifotbal de la nivelul judeţului Prahova. 
 
La numai un an de la înfiinţare, LMF s-a alăturat Asociaţiei Romane de Minifotbal, care în 2013 a devenit Federaţia de Minifotbal din Romania (FMR).
 Eurominifootball a dedicat un amplu articol Asociatiei Liga Mini Fotbal, pe care il puteti regasi pe www.eurominifootball.com , articolul tinand capul de afis pe perioada de mai mult de o luna.
 
 
LMF este singura liga care a dat castigatoarea celor 5 trofee (naţionale şi locale) într-un singur an. LMF are 1325 de jucători înregistraţi, inclusiv jucători din echipa naţională şi un staff de 26 de persoane. 
 
 
"LMF reuneşte jucători care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru sport în spiritul fairplay, respect şi prietenie. Promovarea sportului şi a minifotbalului ca instrument de dezvoltare socială şi oportunităţi de integrare egală este principalul obiectiv pentru LMF ". 
 
Razvan Dincuţa, Preşedinte al Ligii de Fotbal Mini Prahova: 
 
 
Prin divizia de marketing, LMF a atras atat parteneri la nivel tehnic, mass-media, cat si legende ale fotbalului romanesc, precum Gheorghe Hagi, dar si mii de spectatori la competitiile organizate.
"Liga Mini Fotbal este membru al Federaţiei Române de Minifotbal inca de la infiintare. În cei zece ani de existenţă, am organizat si promovat competitii de succes, începând cu Campionatul Judeţean Prahova, Cupa LMF, Senior Cup, Cupa Loteriei si Cupa Munteniei. Pentru anul 2019 planuim un upgrade important la nivel vizual pentru LMF, participanti si spectatori. Prin proiectele pe care dorim sa le implementam vom contribui la dezvoltarea minifotbalului în România."  Bogdan Basarab, director de marketing LMF:
 
"Suntem foarte mândri de LMF şi o considerăm una dintre cele mai bune exemple pentru organizarea si dezvoltarea minifotbalului în România. Cred că nu numai alte ligi româneşti şi asociaţii regionale pot învăţa de la ei, ci şi mulţi organizatori de minifotbal din toată Europa. Doresc sa ii felicit pentru cei 10 ani plini de succes şi le doresc multi ani inainte plini de realizari." Attila Tackas, secretar general al Federaţiilor de Minifotbal din România şi Europa
 
 
Minifotbalul din România este bine cunoscut datorită forţei echipei naţionale şi a cluburilor sale. Minifotbalul din România se bazează pe asociaţiile sale regionale şi pe ligile locale care îi permit federaţiei naţionale să trimită jucătorii şi cluburile de top la competiţiile europene.