Chedra Tax a facut scor cu Clarf United . Chedra Tax - Clar United 12-1
Joi, 15 noiembrie, în runda cu numărul 11 a ligii A, cu începere de la ora 19:50, Chedra Tax a dispus de Clarf United cu scorul de 12-1.
 
Elevii lui Dragoş Chelba au început în forţă prima repriză şi în minutul 2, Marian Matei a deschis scorul, ca trei minute mai târziu, Ciprian Neacşu să facă 2-0. Profitând de spaţiile largi din defensiva adversarilor, Chedra a mai marcat o dată, prin Cristian Mihăiţă, în minutul 10; 3-0, urmat după altele două de George Ghiţă; 4-0. Pasele repetate ale roş-negrilor au dus la marcarea încă unui gol; Ciprian Neacşu a împins mingea în poartă pentru 5-0, reuşind dubla, iar în ultimul minut al primului act, George Ghiţă a făcut dubla, stabilind scorul pauzei; 6-0.
 
Ocaziile consecutive la poarta celor de la Clarf United au adus majorarea scorului la numai două minute după începerea mitanului secund, când Ciprian Neacşu a reuşit primul hat-trick al acestui meci; 7-0, iar la un minut diferenţă, Cristian Mihăiţă a făcut şi el dubla; 8-0. Primul marcator al meciului, Marian Matei a completat dublele în minutul 26, pentru 9-0, ca după patru minute mai târziu să reuşească al doilea hat-trick al meciului. Aşadar, 10-0, însă Clarf a arătat că încă mai are un cuvânt de spus şi a marcat repede; 10-1. Pofta mare de joc a băieţilor conduşi de pe margine de Dragoş Chelba nu s-a tăiat şi, în minutul 33, Ionuţ Herea a înscris şi el; 11-1, iar în ultimul minut de joc, Andrei Rusu a stabilit scorul final; 12-1.
 
După acest scor-fluviu, Chedra rămâne liderul ligii A, cu un joc mai puţin disputat, urmând ca etapa viitoare să întâlnească penultima clasată, Old-Boys Băicoi.