Tricolorii revin pe
Partida dintre echipa nationala a Romaniei si cea similiara a Lituaniei ,din cadrul Ligii Natiunii se va juca pe data de 17 noiembrie 2018 , cu începere de la ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oana " Ploiesti . 
 
Partida se va disputa fara spectatori , in urma unei decizii luate de Comisia de Disciplină a UEFA în urma raportului întocmit la partida România – Serbia, din 14 octombrie, de pe Arena Naţională.
 
UEFA a decis ca FRF să fie sancţionată cu plata a 73.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.
 
România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor în duelul cu Muntenegru tot de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016.
 
 
Ultimele partide din Liga Natiunii vor fi pe data de 20 noiembrie a.c. 
 Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)
 
Despre Liga Naţiunilor:
 
• Câştigătoarele grupelor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare, ultimele clasate retrogradând în seria inferioară. 
• Pe 2 decembrie 2018 are loc tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. Cele şase urne valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performanţelor din grupele Ligii Naţiunilor. În seria României, câştigătoarele celor patru grupe alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde vor fi în a treia urnă valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Euro 2020. Celelalte echipe vor fi în urna a patra valorică.
• Preliminariile Euro 2020 se desfăşoară în perioada martie-noiembrie 2019. Cel mai bine clasate echipe în cele patru grupe din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu s-au calificat deja la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, merg în play-off-ul Ligii Naţiunilor (martie 2020).
• Cele 4 echipe din play-off vor disputa semifinale într-o singură manşă (pe terenul echipei cu linie de clasament mai bună în grupele Ligii Naţiunilor), iar finalistele se vor duela într-o singură manşă (gazda va fi trasă la sorţi). Câştigătoarea se califică la Euro 2020.
 
sursa:FRF.ro