Minifotbal.REMIZĂ ÎNTRE MFC TROIA ŞI CHEDRA TAX
Luni, 12 noiembrie, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din Ploieşti, în meciul contând pentru runda a 7-a a ligii A, Chedra Tax a încheiat la egalitate, scor de 1-1, partida disputată în faţa echipei MFC Troia.
 
Meciul a început ezitant pentru formaţia lui Dragoş Chelba, care s-a văzut condusă pentru prima dată în acest campionat, în minutul 6, când Alin Gheorghe l-a învins pe Aurel Panaite cu un şut plasat din careu. Şocul primirii golului i-a motivat pe roş-negrii, care au început cross-urile spre poarta gazdelor, nereuşind însă să introducă mingea în poartă. Mai mult decât atât, marcajul larg la rapizii jucători ai Troiei a făcut ca scorul să devină 2-0 în minutul 17, când Nicolae Gheorghe l-a învins din nou pe portarul Panaite, scor cu care s-a intrat şi la pauză.
 
În actul secund, Dragoş Chelba a recurs la schimbări, păstrând totuşi scheletul primului şase de debut şi, la cinci minute distanţă, golgheterul Andrei Ciobanu reduce din diferenţă; 2-1, şi Chedra dădea semne de revenire.
Minutul 31 aduce şi egalarea pentru elevii lui Dragoş Chelba, când Marian Matei a introdus mingea în poartă, făcând ca întreaga suflare roş-neagră să spere la toate cele trei puncte.
 
S-a terminat însă 2-2, iar MFC Troia devine prima formaţie care îi „fură” puncte liderului în acest sezon competiţional.