A 4 a victorie consecutiva. Petrolul Ploiesti – Ripensia Timisoara 1-0

Petrolul s-a impus, ( vineri seara ) pe „Ilie Oană”, în faţa Ripensiei Timişoara şi, după cea de-a patra victorie consecutivă, a urcat, cel puţin până mâine, pe primul loc al Ligii 2 Casa Pariurilor. „Lupii” au câştigat cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de către Paul Antoche (4).

Chiar dacă, poate, nu a făcut spectacol, Petrolul a obţinut din întâlnirea cu Ripensia exact ceea ce-şi dorea şi ceea ce, până la urmă, conta, cele trei puncte atât de importante într-o luptă a promovării în care orice pas greşit cântăreşte enorm. E adevărat, o nouă victorie la limită, dar care n-a fost pusă niciun moment la îndoială, în condiţiile în care „galben-albaştrii” au controlat ostilităţile din primul şi până în ultimul minut, fără să le lase adversarilor şansa să le conteste superioritatea.

Diferenţa pe tabela de marcaj s-a făcut devreme, încă din minutul 4, atunci când, la un corner bătut de Herea de pe dreapta, ANTOCHE a atacat bine colţul scurt şi, cu o lovitură de cap expediată de la 8 metri, l-a învins pe Dobre. A fost golul care le-a oferit ploieştenilor liniştea necesară pentru a putea dicta ritmul întâlnirii, iar jocul a curs, mai departe, într-un singur sens. A lipsit, însă, inspiraţia ofensivă, astfel încât atacurile s-au spart undeva la 20 de metri de buturile adverse, ameninţate, până la pauză, doar de şuturile de la distanţă ale lui Chindriş şi Ştefănescu, ce nu şi-au atins ţinta.

CONTINUARE

Sursa:FCPetrolul.ro