Chedra „a stins” lanterna Copacabana Stars. Cristian Mihăiţă a reuşit un hat-trick

În etapa a 9-a a Ligii  A de minifotbal, Chedra a reuşit cea de-a opta victorie consecutivă. Împotriva formaţiei Copacabana Stars, roş-negrii s-au impus categoric, cu scorul de 9-3. Elevii lui Dragoş Chelba au înscris primii, prin Cristian Mihăiţă, în minutul 4, urmând ca şase minute mai târziu, Cristian Gavrilă să mărească avantajul; 2-0. Cu o echipă formată 90% din tineri, Copacabana s-a văzut dominată copios, şi Marian Matei a îndeplinit o simplă formalitate în minutul 15, ducând scorul la 3-0. Producând mici modificări de efectiv, Dragoş Chelba îi trimite în teren şi pe Iulian Trandafir, Ionuţ Herea, Georgian Condrea şi Georgian Ghiţă, formând un prim şase inedit. Astfel, noii intraţi au dat randamentul maxim şi, după multe ocazii la poarta adversarilor, Georgian Ghiţă înscrie spectaculos, la debutul în campionat, cu călcâiul, după o pasă primită de la Andrei Rusu, făcând ca scorul să devină 4-0 chiar înaintea ultimului fluier al primului act.

Repriza a doua a început ca şi prima, cu atacuri furibunde la poarta adversă; Cristian Mihăiţă, Cristian Gavrilă şi Georgian Condrea întrecându-se în ratări, ca în cele din urmă, al doilea să facă 5-0, după ce a trimis o ghiulea în plasă. Aşadar, o dublă pentru atacantul cu numărul 11.

Un minut mai târziu, scorul se face 6-0, Cristian Mihiăţă aflându-se la finalizare, urmat de Iulian Trandafir, care sparge gheaţa în acest sezon, în minutul 27. 7-0, şi Copacabana părea că va pleca cu un sac de goluri de la acest meci. Dar motivaţia şi dorinţa juvenilă şi-a spus cuvântul, astfel, în minutul 31, Chedra încasează primul gol pe fondul unei relaxări. Încă o dată, Dragoş Chelba recurge la schimbări rapide, Herea intră în locul lui Rusu, Matei în locul lui Pripu şi Condrea în locul lui Gavrilă, iar jocul începe să prindă o viteză în plus. Totul pentru ofensivă, şi Cristian Mihăiţă păstrat în teren pentru încă un minut, trimite mingea în poartă, făcând hatt-trick-ul în minutul 35; 8-1, ca mai apoi să îi lase locul lui Georgian Ghiţă. Două minute mai târziu, acesta scapă pe partea dreaptă şi îi pune mingea pe tavă lui Marian Matei, care pune latul pentru 9-1, făcând şi el dubla. Din nou relaxare în tabăra roş-neagră şi Chedra mai suferă primirea a încă două goluri; odată în minutul 38 şi ultimul în minutul 40.

Aşadar, 9-3 scor final, iar elevii lui Dragoş Chelba rămân liderii campionatului, cu maximum de puncte.