Rezultatele din primele doua zile de la CN de gimnastica  Ploiesti
CS Dinamo Bucureşti (la masculin) şi CS Farul Constantă (la feminine) sunt campioane naţionale pe echipe.
Vineri, 10 octombrie a.c., în Sala Sporturilor “Olimpia “Ploieşti s-a desfăşurat prima zi din cadrul CN de gimnastică artistică a României.
În prima zi s-a desfăşurat concursul masculine (echipei şi individual compus).
Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, (
Andrei Muntean, Andrei Groza, Ovidiu Prichindel şi Robert Ghiuzan) a devenit campioană naţională, pe locul 2 s-au clasat sportivii de la CSM Lugos, iar podiumul a fost completat de CSM Bistriţa 1. Pe locurile 4-7 s-au clasat în ordine: CS Steaua Bucureşti; CSS Timişoara, CSM Bistriţa 2 şi CSS Dinamo Bucureşti. 
 
Concursul de individual compus a fost câştigat de Andrei Muntean (CS Dinamo Bucureşti, cu un punctaj total de 82.350 puncte, acesta fiind urmat de SKJERAHAUG Stian (CSM Lugoj) cu un punctaj total de 77.450 puncte, iar pe locul 3 a fost KOTRONG Adelin (CSM Arad) cu 77.100 puncte.
Sportivii calificaţi în finalele pe aparate îi puteţi vede  AICI
 
Concursul feminin (de sâmbătă) a fost câştigat pe echipe de CS Farul Constantă în componenţa: Maria Holbură, Silvia Sfiringu şi Ioana Stănciulescu, pe locul 2 s-au clasat sportivele de la CNS Cetate Deva, pe ultima poziţie s-au clasat gimnastele CSM Oneşti.
 La individual compus, prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Silvia Sfiringu (CS Farul Constantă) cu un punctaj de 53.600 puncte, acesta fiind şi primul ei titlu naţional, la un concurs dedicate senioarelor, pe locul 2 s-a clasat colega sa de echipa Stănciulescu Andreea cu 53.300 puncte, iar pe locul 3 s-a clasat Ivanus Nica (CNS Cetate Deva) cu 52.050 puncte.
Vezi clasamentul integral AICI:
 
Denişa Golgotă s-a accidentat. 
Din nefericire, în timpul încălzirii de la sol, Denişa Golgotă a resimţit o durere bruscă la picior, atunci când executa una dintre liniile acrobatice.
În urma primelor investigaţii a fost diagnosticată cu o contractură musculară. 
 
Reamintim că duminică (14 octombrie a.c.) sunt finalele pe aparate, aceasta competiţie fiind totodată şi un test important înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Doha (25 octombrie – 3 noiembrie 2018)